Carlos inak asi určite penalizácia, takže P8, P9.
Ok, nemáš na to komunikovat přímo (doporučuju koupit si koule, ve svým věku by si je mít už mohl). Nepiš něco, co jsem tu nepsal, já rozumím tomu, že nechápeš psaný text a máš problémy s racionálním myšlením, ale to není důvod na lhaní, i když to děláš furt.
Už jsem to psal výše, knoflík nestačí. Checo je už taková liga, že se proti němu musí točit lopatkami větrného mlýnu.
nezapomeň Bretnixovi dát lekce: jak se přestat schovávat za ostatní a vylhávat se ze svých činů
nejdem dospelym ludom radit co maju robit to sa neslusi
tak on je dospělej jen věkem, myšlením je někde v 5 třídě
musim si davat vacsi pozor na tvoju dedukciu teda
Inak sme si spomalenej pozerali Charlesov crash a on trafil apex ako všetci a keď zatočil volantom, tak auto išlo rovno?? Understeer ako ■■■■■ nevadí.
nemusíš, stačí si přečíst jeho výplody
snaha parodovat i to, co nikdo nenapsal normální není
Zkus mu bokem vysvětlit psaní řadových číslovek, do té 5. třídy ten kluk zjevně ještě nedorazil.
Každpádně, Max again.
Zabudol si na Helmutov gombík, ktorý Perezovi berie výkon.
Vysvětlí mi to, až se nebudeš schovávat za ostatní a jediný co máš, tak je gramatika, kde děláš chyby ale chápu, zrovna si přešel z diskuze na Sputinku
Tak Verstappen nakoniec suverenny.
Clovek si uz na to aj zacina zvykat, ale McLaren opat skvely vysledok, paradne kolo od Norrisa, skoda, ze Piastrimu to v poslednom pokuse nevyslo.
Russell tiez pekny rozbeh po letnej prestavke, po nevyraznej prvej polovici sezony to je pre neho dolezite. Hamilton naopak sklamanie.
A paradny vykon aj Albon a Williams. Sergeant zodpovedajuc mojej mienke, ktoru som o nom mal.
Pereza asi uz netreba komentovat, tam je to kazdy vikend viac-menej to iste. No aj ked si clovek odmysli Verstappena- pol sekunda na Williams, co to je?
Aston Martin vyzera, ze sa im podarilo trochu zlepsit, tam to samozrejme taha Alonso sam, ale piate miesto je dobry vysledok.
Sklamanie Ferrari (Leclerc hlupa chyba), a aj Alpine, ak sa teda najde niekto, kto tam este nieco ocakava.
Jo? a co tady šiju do Maxe?
Každopádně to podstatné, první dvě řady se mi líbí. Čtyři týmy, osvěžení v podobě Alexe Albona… Ten se asi bude propadat, jakkoli mu přeji, aby ne, souboj slibuje hlavně dvojice Norris, Russell, protože Max pravděpodobně odjede a drama obstará slovním kočkováním se svým i inženýrem. Uvidíme, jak do toho zasáhne AM. Od Ferrari příliš nečekám.
mozno prehanam ale mne to pride jak jeho kvalifikacna forma tuto sezonu
ja sa priznam ze som Ocona nevidel ani neviem ako dopadol
Osobne si myslim, ze na konci dna Hogr iba nevie prekusnut, ze sa Verstappen tento rok profiluje ako lepsi jazdec, nez Alonso. Tak zhadzuje jeho kredit takymto varenim z vody a kritizuje ho za veci, nad ktorymi bezny fanusik iba mavne rukou. To je moj pocit. Lebo zacat sa tu stazovat na to, ze niekto nekritizuje Verstappena rovnakym sposobom ako Sargeanta, to je mentalna atletika, ktoru naozaj nepochopim.
Ja stále nechápem, však trafil správne Apex, točil ale to auto nezatočilo ako? https://twitter.com/leclercstyre/status/1695443516678156466?s=46&t=0go_efrMQ3kUCRKPHy-Xow
Tam je hlavně totální nenávist k Red Bullu. Jinak souhlas.