LIVE: Kvalifikácia na VC Holandska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Uff, až jeden výjazd do výbehovej zóny. To je tá obrovská chyba, za ktorú ho máme kritizovať?

SF1000, SF-21, F1-75 (od Imoly) a SF-23 ktoré auto malo na čelo konkrétne?

To je ta síla větrného mlýnu na maximální obrátky. Nebýt to kanón jako Checo, ten vůz by skončil mimo trať. :grin:

1 Like

Williams klobuk dole :blue_heart: James vie čo robí a toto je zda sa presne ten líder ktorého Williams potreboval aby sa vzchopil. Alex jazdi ako kráľ - nemôžem povedať že by som bola prekvapená, ja ho znám :muscle:t2:

George konečně má za sebou taku svoju dobru Q, to potreboval ako soľ. Zjavne sa práca cez týždeň vyplatila a nasiel sa ten problem. Už od pohľadu vyzerá lepšie v aute.

5 Likes

Aha, no tak to sa ti skutocne splnilo, na moj vkus je tam trochu malo oranzovej, Oscar sa nejak rozlucil v poslednom sektore, co je skoda, lebo dnes som veril, ze by mohol zdolat Landa.

1 Like

Si na tom rovnako vo väčšine diskusii so mnou. Tak isto aj Puff, ktorý si ma radšej zablokoval po jednom faktickkm KO kedy sa zamotal do vlastných :poop: až ma musel bloknut, lebo nevedel priznať, že klame.

Im chyba to dobre auto, nič viac pre mna.

Tvrdia to o nich všetci čo s nimi robia. Čarovať nevieš kým ti okolie nepomáha

1 Like

Ok, beru to, že nemáš na to slušně a věcne argumentovat :slight_smile:

Mas pravdu, hrozny vykon. V Q mu pokazil kolo Leclerc svojou nehodou.

A je to tady, díky za potvrzení toho dvojí metru :smiley:

Nie je jedno čo sa stalo v Q? Či pre teba je Q podstatnejšia ako preteky?

Stane sa, je mladý a prvý rok. Jazdi ako kráľ, toto sa proste stane

1 Like

No az podozrivo dlho Leclerk nebural, uz si to pytalo…auto neauto, islo o jazdecku chybu

Kde si nechal SF90 z 2019? :sweat_smile: Lebo Kiks písala od 2019. A prečo F1-75 až od Imoly? Selektujeme tak aby nám to pasovalo do našej vymysenej reality? :sweat_smile:

Zeptej se @Max_is_faster_than_you ten tu nakládal Sergantovi

Williams sa tuto sezonu velmi zlepsil, trochu skoda, ze sa im tam moce Sergeant.

Ale dufam, ze Albon nevyuzije svoj zvyseny kredit, aby odtial zdrhol, paci sa mi ich vzajomna spolupraca a myslim, ze by mala pokracovat.

7 Likes

Sorry SF-90 nebolo do US až, tak zlé a dokázal s tým veľa. Nebyť motoru vyhral by hneď druhé preteky ako nováčik vo Ferrari

2 Likes

Alex odmietol odchod opakovane.

Povedal že zatiaľ nemá žiadnu takú ponuku čo by ho donútila odísť

1 Like

Teď to bude dokolečka. Verstappen je slabý pilot, samé chyby, jen to auto je z jiné galaxie (aktivní zavěšení, triple DRS, nelegální je tam nejspíš i tvar volantu). :grin: :grin:

5 Likes

nezabudaj na ten gombik sakra

4 Likes