Russell uz zacina porazet ctyrnasobneho, po startu jestli se bude bezhlave cpat dopredu tak ho Russell pusti, stejne si odyebe pneu pac neumi setrit, Russell si ho nasledne vychutna.
Piastri bude otec.
Čože ? To je co za informáciu
Odkiaľ to máš ?
Ved to je uplna blbost. Niektori naletite kazdej konspiracii.
Proč by nemohl?
Přítelkyni má, je mu 24, takže ví kam to má strkat.
Ty máš taky přítelkyni a otec v dohledné době nebudeš
Nevidim dôvod preco by to mal skryvat. Okrem ineho, tie spekulacie boli tusim niekedy na jesen/koncom minulej sezony. Lily bola teraz v Cine v paddocku s uplne chudym pasom. Za ten cas by sa to uz aj ukazalo.
Už jsem chtěl gratulovat, ale nevím, jestli je zrovna tohle spolehlivý zdroj informací:
https://www.tiktok.com/discover/oscar-piastri-and-his-girlfriend-pregnancy
Preto sa divím o čom rozpráva
Tie špekulácie si pamätám, ale tiež som ju videla preto som ostala pozerať čo mi ušlo.
Bola to zjavne blbosť a konšpirácia
Piastri dostane nalozene od Norris aj treti rok po sebe.
Možná, nevím, ale jako třeba nemohoucnost Norrise mě ve sprintu hodně překvapila, to bych od něj nečekal Není to přesně dané.
Norris se dočkal své 3 sezoně získal PP. Ve své druhé podium a v 6 win. Piastri získal PP ve své 3 sezoně, podium ve sé první sezoně a win ve své druhé. Tak nevím co tu chceš řešit
Vždy ked si clovek mysli ze nedokazes uz napisat vacsi bullshit, tak vzdy dokazes prekvapit, gratulujem.
Tak ale to auto bylo nekde jinde.
Jinak mam pocit ze se vsechno moc resi, proc.
Uz sme doma Vsetci naokolo maju dominantne monoposty a Verstapen so stvrtym najrychlejsim monopostom zatial bez chyby nad moznosti monopostu
Ťažká frustrácia. Píšem Verstappen s Russellom zatiaľ najlepší piloti. O monopostoch a ich rýchlosti si čítal kde?
Mal by si si dať pauzu kým vytriezveš.
Co je na vypsání faktů bullshit? @bob point byl ten, že Donnie tu píše o nějaké nakládače, když zapomíná na fakt, že Norris je v F1 a McL od 2019 a Piastri od 2023, což je sakra rozdíl
Kasli na ne, nenech se vystenkrovat.
Snad mas rovnaku argumentaciu pri Vettelovi ktory vyhral titul skor od vstupu do F1 ako Alonso Ale stavim sa ze tato logika plati len pri Piastrim.
A rychlost urcuje monopost, nie pilot. Jasne si tam napisal, ze ma zasluhu Ver, nie monopost. Este ze cez Lawsona mozeme dokazovat, ako pomaly RB je vsak