LIVE: Kvalifikácia na VC Číny | Magazín F1 - F1online.sk

Libí, ale keď nad tým tak uvažujem. Tak MERC postavil kompetitívne auto a Kimi ešte nemá tie skúsenosti. Russel je taký, že okej tempo ale reálne všetko skoro čo vyhral bolo iba lebo vpredu nabúrajú. Chcelo by to tam jazdca čo to bude tlačiť.

Tak Ferrari bylo Leclercovo království, a on byl jejich hlavní princ…

Ale prostě Hamilton je Hamilton. On je tsunami. Každý se může tvářit 1000x jinak, ale ta jeho medialni sila, veškerá pozornost upřená na něj, ta gigantická fanbase. Tomu se ubranit nejde.To je jak kamion, buď to se uhneš nebo tě to rozmázne.

Leclerc dělá chybu, že se s tím snaží bojovat.
Je zvyklej být v záři reflektorů a být pořád středobodem. To se mu nikdy nepovede.

Mám z něj pocit, že má hlavu mimo auto.

2 Likes

No nema robit chybu ked sa naskytne sanca o tom to je casto

voči Mclarenu žiadne antipatie ale chýbajúca zápletka určite

2 Likes

Mam dejavu ​

Nechtěli jsme Lawsona, chtěli jsme někoho lepšího než Checo, ať už se jmenuje jakkoli.

Cunoda IN, nepíšu to poprvé.

Nezabudaj, že v zmluve ma opcie. A za ďalšie, peniaze pre Ferrari nie sú nikdy problém. Ovšem na rovinu zo mňa momentálne hovorí viac začínajúca frustracia z Charlesovych vykonov, než nejaka skutočná obava, že by k jeho vyhodeniu mohlo dôjsť. Verím, že sa rychlo vnútorne upokojí, Ferrari zapracuje na optimalnejsom nastavení a Charles prehovorí do bojov o víťazstvá.

A to je tiež veľmi znepokojujúca informácia. Leclerc si berie nastavenie Hamiltona. Ten človek tam je 7 rokov, Lewis pár mesiacov. To by malo byť skôr naopak.

Vzdyt je to nastejno, v Australii to pohnojil Piastri kdyz neustal vyjezd mimo trat, Norris zase start do Sprintu takze 1:1

Zatiaľ mu to ide veľmi dobre, tie drobné chybičky sa mu dajú odpustiť a hlavne pri tak malých rozostupoch momentálne ho aj stoja čas viac ako inokedy.

Ale na 2.5 kvaldy v živote to je veľmi slušné, zatiaľ až prekvapuje…

Takže dúfajme, že raz ho aspoň čiastočne napodobní

V pozici favorita jsou na zítřek stejně McLareny a Norris se může oklepat.

Ale teoreticky bychom mohli mít zajímavý závod, byť jen za předpokladu, že všechno nerozhodne nižší degradace u McLarenu. Samotné rozestupy v Q3 na čele jsou minimální (byť McLareny v ní vyhodily víc desetinek než ostatní).

Tak jen potvrzene ze v zavode to bude o Ferrari vs Mclaren, Red Bull se propadne, Mercedes bude tlacit ale vidim to ze na win tam jsou ready jini 4 piloti nez Russell.

Russell a Antonelli môžu samých seba prekvapiť lebo pneumatiky ich zatiaľ prekvapujú vkuse. Russell dnes sám, nevie ako to urobil, že ich zahrial a tým, že to nevie ani on na Tom zatiaľ najviac trpí aj Antonelli lebo veď sám to logicky ešte úplne nepozná a nemá sa ani čoho chytiť, ak Russell skúša 4 možnosti zahrievania,kým čosi začne lepiť.

Na strane druhej červená asi nebude možnosť a žltá im celkom šľape.

Rozhodne to všetko ale podľa mňa komu ako sadnú Hardy.

To nevieme, je to neznáma na tejto trati pre každý jeden tím. Môže byť, že niekto bude super na médium a hardy nič, alebo naopak.
Plus ťažká trať, nový asfalt môže do toho prehovoriť veľa aj stratégia.

Takže zajtra uspeje len ten kto narobí najmenej chýb a neodpali gumy

George bude super ak to udrží na pódiu, Kimi ak sa zbaví aspoň Hadjara tak budem s ním nadmieru spoko ( bez nejakých sialenosti samozrejme, ak sa niečo udeje tak to už tomu prispôsobíme aj požiadavky)

Russell je momentálne lepší ako 2/3 pilotov v top timoch dovolím si tvrdiť. A hlavne 1. Robí to konzistente 2. Nerobí cirkus v tíme

Kimi sa pekne rozbieha a ak bude takto pokračovať, tak Max ktorí bude čakať, že sa pôjde len na neho by bol veľmi hlúpy ťah.

A Russell ? Minulú sezónu ukázal ako vie vyhrať = spa, Las Vegas absolútne dominantné výkony, Brazília ? To isté tak nehovor že vacsinu. Má 3 wins a v minimálne 2 sa nikto nevybural ale si ich vyjazdil

A jemu nikto nedal auto aby tlačil jemu dali auto v ktorom musí bojovať na maximum možného a ťažiť z okolností

Ak mu Toto dá auto na titul, je ready. Nedal tak nech rieši to.

@JB22 kto bude otcom ?

Mas pravdu, pritom to moze skvelo vyuzit a zamerat sa vlastne zlepsenie…

Uprimne mna momentalne tiez viac zaujima Hamilton :smile:

1 Like

Podľa mňa zápletky je tam dosť. Minimálne interne Piastri x Norris. Kebyže sú naopak, tak to chápem, ale tým, že štartuje Piastri pred nim, tak to bude ešte zaujímavé podľa mňa.

1 Like

Russell s Verstappenom zatiaľ naj piloti. Od štartu sezóny bez väčšej chyby a zbierajú lepšie miesta na aké majú ich monoposty (vďaka chybám súperov).

Na tie chyby tam treba byť.

To je niečo čo podľa mňa nevie Lando…on toto nezvláda.

Nie je konzistentne na limite

Lando je tam tiež na chyby. A Verstappen s Russellom tiež, ale na tie Landove. :joy: