Preco? Nejake osobne antipatie alebo chybajuca zapletka?
HAD-LAW 2-0
TSU-LAW 2-0
xxx.
George objektívne zašiel nadpriemerne kolo, dnes ozaj to vyskladal krásne. Sám nevie ako to takto donútil fungovať.
Kimi bohužiaľ chybička v 1 kole v Q3 to ho asi stálo lepšie umiestnenie.
Ale to sú nováčikovske chyby a Q je podľa mňa pre neho stále väčšia záhada ako RP, keďže tie mäkké gumy a zahrievanie su záhada aj pre GR takže mu ani nepomoze, neporadí. Rýchlosť má, chybičky sa vytratia pomaly tiež. To posledné kolo musel ísť trošku aby vôbec mal čas, lebo 1 pokazil. Škoda.
Je to výrazne lepšie ako minulý týždeň, v SQ tam išiel pekne, teraz urobil chybu, ale vidieť, že sa do toho dostáva pomaličky.
Minimálne pre Hadjarom mohol byť, ale ten určite vykúzlil kolo jak dávno nie.
Za mňa v poriadku z jeho strany.
George sa natrápil tiež, mal tam kopec korekcii, tiež nevedel to kolo dlho polepiť a to je špi čkový Q jazdec…takže Kimi to zvládol dôstojne.
Urobil chybu v 1 zákrute, bez nej by podľa mňa na tej pole možno aj stal, nebolo to nič veľké ale tie 0.082 tam mohlo byť.
Russell je z mňa v 1 rade odolnejši ako Norris a konzistenciu má lepšiu.
@Sauber_Petronas bohužiaľ zatiaľ nemá šťastie na auto ako Norris…
Ale som zvedavá kde to tento rok vytiahne konzistenciou
Mercedes vie, že potrebuje len auto, len sa im to nedarí
Je to zatím jen kvalifikace, uvidíme zítra. Zatím tedy musím říct, že příemné překvapení RB2 (plus to lakování), Antonelli, Hamilton. Nepříjemné Lawson, Alpine a Sainz. Jinak jestli to takto půjde dál, tak jsem zvědavý, kdy a co udělají s Lawsonem. Jestli ho vymění za Hajdara? Nečekám, že by povýšili Jukiho, tomu by nepomohlo, ani kdyby byl v PK před Maxem (vlastně to už vůbec ne ) Ještě mají toho Lindblada.
Inak po šprinte porovnanie deg pneu:
Mcl (NOR)
Lec (FER)
Max (RB)
Ham (FER)
Tá Norrisova pneu vypadá pomaly ako nová bez nejakého drolenia.
Jsou to schválně nalepené žmolky kvůli váze.
Myslíš, že McLaren má nadváhu?
Nebo to jen zapomněl posbírat z frustrace?
Leclerc sa posunul dneska v Q trapil sa vcera vyrazne celu q dneska uz jazdil v podstate na urovni hama… zajtra uvidime ako to bude s pretekovym tempom
Posunul ale stále je to slabota. Ako sám povedal išli trochu zlým setupom a neznáša túto trať.
Nevím jestli McL dojel poslední kolo až do cílové rovinky. Jestli poslední kolo zabalil dříve a jel rovnou do boxů, tak neměl kde nasbírat žmolky a ani nemusel, když mu zůstalo dost paliva navíc.
dneska v sprinte ale mal dobre pretekove tempo lec ked si vezmem ze jazdil v spinavom vzduchu a dokazal jazdit ku koncu casy ako lewis v cistom
zajtra potrebujeme od neho solidny vysledok do top 4 ziadne zazraky a dalsie trate budu lepsie, este suzuka je pre neho tiez slabsia trat, ale potom uz pridu jeho trate, china a suzuka su jeho najslabsie trate historicky
Čínsku silu (spolu s Austrálskou) potvrdil McLaren.
Však ale to bol unsafe realease VCARB, Maxa iba predvolali lebo bol unsafe naňho
Sulayem je zalezlý na Ramadánu, tak trest možná příjde.
Lewis … Kimi, to je jedno, je to stejný