Bravo George! Piastri pěkné kolo, jednou se mu to podařit muselo. Ale od Russella jsem to nečekala!
Čo ten Norris robí? Nemal byť leader McL?
Mna to osobne vôbec neprekvapuje, Oscar mi už minulú sezónu prišiel odolnejší
Piastri výborná práce. Russell to moc hezky vytáhl. Uvidíme, jestli závod bude na 4 stopy
Ferrari prestavilo na vodu ?
Russel životní kolo a naopak Norris celý víkend slabota.
Nie Pirrlli zmenilo tlaky pneu a Ferrari to zjavne najviac ublížilo
Ovšem Hadjar taky super, moc mu to přeju! Tak ještě zítra…
Evidentne to nečakal ani Norris lebo zaparkoval v boxoch na mieste pre 2. Miesto.
V Austrálii čo robil Piastri nemal skončiť za Norrisom?
Proč myslíš že jim to ublížilo více než Astonu?
McLaren zajtra 1-2
Norris-Piastri
Gratulácia Piastrimu k prvej pole position.
Úžasné umiestnenie pre Georga, takmer bol prvý! Kimi dnes moc neoslnil, ale džím mu palce do zajtrajšieho preteku.
Z ostatných naozaj zaujímavé výkony Racing Bulls. A vieme meno toho kúzelníka, čo do veľkého RedBullu priniesol Liama Lawsona?
Ja nehovorím ale AMR som moc nesledoval, ale je možné že aj vám to ublížilo. Najviac to pomohlo McL a Merku mi príde.
Ono by mu to myslím i tak nedalo . Zatím to vypadá, že tenhle víkend není úplně v pohodě.
F1 2025 Qualifying H2Hs
VER 2-0 LAW
RUS 2-0 ANT
ALB 2-0 SAI
GAS 2-0 DOO
ALO 2-0 STR
OCO 2-0 BEA
HAM 1-1 LEC
NOR 1-1 PIA
TSU 1-1 HAD
BOR 1-1 HUL
Překvapení u Ferrari, Visa a Sauberu
Stale tvrdim ze Russell je o daco lepsi pilot nez Norris aaaaj ked este mohol vyskriabat Pole
Russell je extremne podcenovany jazdec a bohuzial nakoniec z tych vsetkych rovesnikov ako Norris, Leclerc ci Verstappen vychytal najhorsie auto. Hoc este v 2021, ked prestupoval, sa to javilo ako uplna vyhra.
Ak Verstappena vyfukne Aston alebo Merc a spustia sa rosady, tak Russella ocakavam v McLarene, no zrejme bude mat opät smolu a misky vah sa priklonia naopak na stranu Mercedesu a McLaren uz vpredu nebude mat narok.