LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Bretnixe nemá cenu řešit, prostě si představoval jiný konec pro toho svého, tak už jen kope :man_shrugging:

1 Like

Letošní špatné výsledky poskytnou týmu více vývojového prostoru a to se počítá.
Přitom konkrétně u Renaultu by peníze být měly (alespoň podle keců) a hromadu peněz ušetří zrušením vývoje a výroby vlastních motorů. To je asi jediný důvod proč u Renaultu ještě trochu v obrození doufám.

1 Like

Jo, určitě, prostě nevíme. Ale psát rovnou že bude Honda nahovno a 17 a 18 místo je nemine, nežeru mu to.

2 Likes

Honda bude na spalováku ztrácet do 20hp na Mercedes, ale bude mít lepší elektrickou část motoru

Na druhou stranu je vhodné připomenout, že poslední dvě nové koncepce Hondy byly velkým propadákem.

To byl i motor Ferrari 2014, který byl výkonnostně hodně špatný, tam to zachraňovala jen relativně dobrá spolehlivost

Takže je čas to otočit :wink:

1 Like

Ja netusim, cisto pocitovo na zaklade minulosti Hondu nefavorizujem, ale ako pise @Situs , tiez ich nevidim ani tak nizko.
Najviac verim Mercedesu, potom Ferrari a Honda mozno blizko Ferrari, ostatni slabsi.
Ale varim z vody :sweat_smile:

Tak Honda samotná se staví do role těch, kteří pracují a uvidí se na trati, kde budou. To Mercedes se už pasuje na mistry světa 2026 pro PJ i PK

Ano 2014 a před tím 2005. Myslím.
Oba motory byly ale mimo soutěž, protože i ten v 2005-6? byl postavený nový v končicích pravidlech. Pro Hondu to byla po odkoupení vynikajícího BARu velká ostuda.

@Situs Taky by mě potěšilo, kdyby se Honda chytla na první dobrou.
Velice nerad bych sledoval jak ji dává na kapra Audi.

Ferdo měl bys Hondě daleko více věřit

Ale já přece Hondě věřím. pouze jsem poukázal na fakta z minulosti.

Kubala-Pavlík ako je to s tým vytieraním podlahy a zahanbením? Používajú sa tieto krásne slovíčka len keď je vpredu Piastri? Keď je to opačne volíme zmierlivejší tón a nie šokantné nadpisy ala Nový Čas??? Chce sa mi z vás zvracať.

2 Likes

Klid, na to se můžeme vykašlat… Mám radost, Lando dnes jezdil hezky, měla jsem po včerejšku docela obavy. Nicméně velké body se rozdávají až zítra a v dešti se může stát cokoli. Tak mám tu radost ještě takovou odloženou :smile: !

1 Like

Ahoj😀. Teším sa že mu to dnes vyšlo. A ak bude dášť o to viac.Jasne že je všetko otvorené. Ale teda tie včerajšie nadpisy som nepochopil. To bola sila. Zajtra držme palce a hlavne si to uži o týždeň v Maďarsku 🫠

1 Like

Nehovorim ze urcite honda bude slaba, ale proste ved posudte sami hoši, oni mali skončiť, časť inžinierov prešla do rb, a potom ssa rozhodli, že budu pokračovať v 2026, lenže napríklad taký mercedes vtedy už vyvíjal nový motor… jasne nehovorím že isto budú v prdeli, ale borci ruku na srdce, keby si musíte podať, že ktorý motor bude vpredu, tak kto z vás by nevsadil na mercedes

1 Like

Dík, už se těším opravdu hodně, tak snad budu odměněná nějakým pěkným výsledkem :slight_smile: . Komenty směrem k Landovi se učím nevnímat v zájmu duševní pohody :smile: .

1 Like

ja by somvelmi rad videl aston vpredu, lebo mam rad fernanda aj lancea, uplne najradšej by som bol keby lance zavrel huby všetkým… ale myslím si, že aston bude potrebovať ešte nejaká rok dva kým sa zohrajú s hondou, kým sa tam adrian udomácni, a kým sa honda zase rozbehne

lebo aj pri posledných motorových pravidlách honda spočiatku nebola nic moc, ale postupne sa rozbehli a dotiahli sa na vrchol

Tiež sa snažím vyp.ú.š.ť.a.ť komenty na Landa. Neskutočné čo tu niektorí dokážu. Maxo predbehne Oskara pohoda. Predbehol by Landa tak ho odporucia k psychológovi a neviem čo všetko. Škoda reči. Pekný večer :slightly_smiling_face:

2 Likes