LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Puff prostě nedokáže překousnout, jak Piastri roste v lepšího jezdce postupně :slight_smile:

1 Like

McL 1-2. Piastri první win. Užili si to?
Všichni tam čuměli jak citróni. :slight_smile:

Udělali to perfektně.

Já si to neužil, protože pitovali jezdce, co byl na druhým místě, jako prvního. Takový praktiky ať si nechá Mercedes s RBR

„Vím, že každý to bude chtít mluvit jako příběh o tom, jak jsem se vzdal vítězství, ale to jsem neudělal. Šel jsem jako první do boxů a undercut byl přirozeným důsledkem tohoto rozhodnutí. Tým mi předal vedoucí pozici a já jsem ji vrátil. Nic víc,“ vysvětlil Norris .

1 Like

Však Puffák to ví, jen dělá vlny, protože je hater Piastriho

V žádným týmu, kdyby lepší pilot bojoval o titul, tak by mu nenařídili, aby pustil pozici. Nikde.
Jen v McL, protože Piastri má nějakou super auru.

Král v Eiskingu říkal, že koukal na jeho onboardy, že jel skvěle, hladce, čistě. (v kvaldě)
O 30% lépe než Norris.
Bohužel pomalejší než Norris. To je asi jako ten Ricciardo na testech v Silverstone.

A dál? Norris není v přímím boji o titul, až tam bude, tak mi dej vědět :smiley:

Není no, protože rozdáváme body tady, tady a tady… a potom dáme Oscárkovi výhru, aby si ji “užil”.

To se pak těžce bojuje o titul. :slight_smile:

1 Like

Tak prostě je Piastri větší generační talent, než byl Ham no, z toho naděláš.

To už by měl brát titul ne?

rovno 6 po sebe

Piastri není tlačenka od začátku u McL :smiley: a taky neseděl v nejrychlejším autě.

Není tlačenka? Však tam Norris musí zastavovat, aby Piastri vyhrál.

1 Like

Není no, tlačenka by vypadala jinak.

Jsi mě vyhecoval na dnešek :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Snímek obrazovky 2024-07-28 114259

2 Likes

To jsi ty peníze mohl dát rovnou na charitu …a nebo mě :stuck_out_tongue:

1 Like

Jen by tě zkazily :slightly_smiling_face:

1 Like

Stejně si myslím, že kecáš a tohle jsi upravil v malování jak to děláš rád :grin: