LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi se otrkal hodně rychle. Myslím, že se v F3 chytil o rok dříve než Mick.

Jedna věc tohle udělat na suchu, ale tohle udělat na vodě v Eau… pffff…
Sledovat to live bylo skvělý. :smiley:

Potřeboval pořádný výsledek, je krásné vidět, jak mu to pomohlo. I když body za to dnes nebyly, ale o to zrovna u něj tak úplně nejde.

vyskúšaj si GT na LMU. ACC je super, ale je okolo toho veľký hype. Jazdný model vcelku OK, ale FFB ďaleko zaostáva za rF2 a model pneu čo máme vyše roka od Good Year neodpustí ani jedno prebrzdenie. O tom ako sa auto správa na tráve či obrubáku zbytočne písať. Pozri to video . A inak Jardier ako vášnivý propagátor ACC má tiež zaujímavé video z LMU po update.

Tak Mick nebyl zrovna rychlík, vždycky potřeboval nějakou dobu. A upřímně, myslím, že by mohl ještě dostat šanci, ale takový talent to určitě nebyl. Pokud jsi to teda nemyslel ironicky :slight_smile: .

ako vkládaš link? Mne to neberie

Asi sem musíš chodit častěji. Myslím, že se ti musí otevřít nějaká úroveň.

Musis tam nechat len to https a zbytok zmazat

ou kej, na to prdím. Je to tu toxické roky.

Ja radím ACC najvyššie ale to už je skôr o preferencii. Po 12.2023 update má najreálnejšie zavesenie z týchto hier a správanie na obrubníkoch

jasné, nie je čo dodať, každý máme preferencie. Akurát ja jazdím rF2 práve kôli rozmanitosti. Roky GT nemusím. Aj v multiclass radšej zoberiem placku hoci už som na ňu asi starý… :grinning:

Micka jsem použil proto, že ho znají všichni. Ani jsem nemusel použít příjmení.

Tak to chápem, pre mňa je primárne GT ale teraz som začal postupne prepínať na HyperCar, takže LMU bude cesta ale tá hra ešte chce dosť času.

A obecne moc toho zase nemôžem hrať lebo fakt na 30fps sa to hrá tažko. Potrebujem upgrade zostavy a aj volantu. Tak uvidíme teraz na jeseň. Rozmýšľam nad DD nejakú MOZU.

Tady máš volant.

1 Like

Ne fakt nedám 2,6k za volant. SF1000 volant za 500 je jeden z tých najlepších v tej cenovej hodnote a funguje tam tiež všetko

A simracery ho majú taktiež radi. Radšej drahšiu základňu a redukciu na thrustmaster volant k tomu

Ale tam jsou profi materiály. Ti vydrží až do důchodu.

stačí mi karbón
image

Je jedno přísloví:
“Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci.”

Pamatuj na to, a řiď se tím celý život. :slight_smile:

True sranda. ľudia pri preniazoch si kupujú lacné veci a tý čo žijú od výplaty k výplate si kupujú drahé aby si mysleli, že sú viac

1 Like