LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 09:48

Po troch voľných tréningoch je čas, aby sa v Malajzii rozhodlo o poradí na štarte nedeľných pretekov. Ťažké podmienky na trati spôsobili, že voľné tréningy nám neposkytli úplný obraz o rozložení síl na štartovom rošte. Favoritmi sú však istotne Mercedes a Red Bull.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245865/live-kvalifikacia-na-vc-bahrajnu-4

Bude to Mercedes, nebo Mercedes :smile: ?

1 lajk

Red bull ked zaprsi red bull

1 lajk

Red Bull zatím nejezdí vůbec špatně, jen do toho. Nicméně pokud by se Mercedes přes dovezené vylepšení vůbec nezlepšil, bylo by to dost velké překvapení (aspoň pro mě :smile: ).

1 lajk

Bude to Mercedes s Kimim. Predsa nedopustia ďalšie sklamanie, že by vyhral George. :sweat_smile:

1 lajk

Za mna by teraz tu kvalifikaciu kludne mohli ukoncit a nechat toto poradie…

1 lajk

Alonso trochu viac ako pol sekunda za Russellom…

Jinak návrat Malajsie se oznámil před 63 dnama. Za tu dobu je nejen všechno připravený, ale i ta náštěsvnost je skvělá, předtím to byl argument proč dát Malajsii z kalendáře, tak snad teď to bude opačně a už v kalendáři zůstane.

5 lajky

Koukám, kolik lidí vůbec nejede. Fakt je, že ten rozdíl od George dál je hodně velký, tak to asi mají spočítané dobře.

No hele Astony! To už asi vyjde.

Máme to, konečně oba v Q2.

1 lajk

Pro mě překvapení, myslel jsem, že to bude hodně těsné i pro jeden z nich, ale nakonec oba. Co se stane, když je potřeba trochu víc aera a míň motoru :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

No Q1 je zcela mimo dosah, ale když zítra třeba sprchne, kdo ví.

Jo Q3 je mimo dosah, to už je teď jen mezi AM a Sainzem. Pro AM by na suchu mohlo hrát roli to, že motor v závodě bude ještě méně důležitý a bude to o degradaci. Dle Pirelli byla taková degradace naposledy v Barceloně 2013.

1 lajk

Teď už to skoro vypadá, že Mercedes fakt moc nestíhá. Tak nevadilo by mi to, jen ať jsou trochu změny.

1 lajk

No neviem. Kimi kolo totálne na istotu priemerné a len tak 2. miesto. :smiley:

1 lajk

No jo. Ale to jsme před chvílí nevěděli :smile: .

Russell si teda veri, poriadna track evolution a je vonku

Chápem, že dúfaš v zmenu, ale ja im to neverím. :joy: