Bretnix ještě nerozdýchal jak Vettel nekonkurenceschopně skončil a nikdo ho nechce?
Vettel dostal výprask hned od Ricciho, pak i od Leclerca. Kdy takovej výprask měl dostat Alo, kterej měl vedle sebe Hama, JB nebo Kimiho?
Ja som nedavno videl velmi zaujimavu statistiku, ze Mikaela Shiffrin nikdy nevyhrala preteky z horsieho ako stvrteho miesta po prvom kole. V jej pripade ale hlavnou pricinou bolo, ze skoro nikdy nebola na horsom ako stvrtom mieste po prvom kole. Posobive.
to je japonská panda a jak jsem už psal, to livery RB z Japonska se mi líbilo fakt hodně. Měli si to nechat.
Williams chce od FIA odpovědi na bizarní opožděné vymazání času na kolo, které vedlo k předčasnému vyřazení Albona z BahrainGP kvalifikace:
… nedivím se
Ja celkom nerozumiem, preco sa nemoze Alonsove majstrovstvo vychvalit bez toho, aby sa zaroven musel zhodit Vettel a vice versa.
jj, ale to bretnix nepochopí. je to to neuvěřitelné, souhlasím
A víš proč je tak dobrá? Nebo proč má takovou statistiku?
Tak Vettel sice nevyhrál z horšího než třetího místa na gridu, ale byl například druhý z posledního místa na gridu. Je to statistika, která nic nedokazuje.
Holt se ten Vettel uměl dobře kvalifikovat.
Myslím, že je zbytečné vést při o to, kolikrát někdo zbabral nebo nezbabral Q, případně byl penalizován. Když se Vettel v roce 2011 ve Spa po velmi brzkém prvním pitstopu (Red Bull tehdy jezdil s velmi agresivním náklonem kol = rychle sjeté gumy) ocitl v provozu, bleskově se prokousal zpátky na P1, stíhací jízdu zvládl opakovaně, i v Abú Zabí 2012, takže opozice si tady pomáhá marnými argumenty. Startovat ve Spa 2011 dejme tomu ze zadních pozic kvůli pentli, s největší pravděpodobností by ten závod býval vyhrál taky (a nejen ten).
2011 a 2012? A příklady, kdy Vettel neměl nejrychlejší monopost?
Ono vitazstva z horsieho ako tretieho miesta ani v F1 nie su prilis caste. Aj taky Alonso ich mal “len” 5 (2x 4, 1x5, 1x6 a 1x15) resp. styri, ak odratas Singapur 2008. Podobne ako v lyzovani u Shiffrin je to do velkej miery sposobene tym, ze ked jazdec ma formu na to, aby zvitazil z horsieho ako stvrteho miesta na starte, tak sa velmi casto kvalifikuje uplne vpredu.
Já nerozumím, proč se tu začalo kopat do Alonsa dneska, za to, že skončil 13 a Strollovi dal 0.8s
… nebo chceš porovnání se společným Kimim? Pohádky Bretnix, pohádky. Dnes už to víme
Hlavně na to nereaguj, data nepustěj.
Ale tak byl to přece trochu bonmot, resp. nadsázka. Samozřejmě v poukazu na nesrovnatelnost různých ér máš pravdu.
No dobře, ale lyžování není ovlivněno technikou ani zdaleka tolik co F1. Snad mi nechceš říct že Shiffrinová je něco podobného jako Vettel. To bych nechapl zase já.
Kombinacia neskutocnej techniky a velkej vitaznej mentality povedal by som. A neuveritelnej konzistencie.
Ale je to zaujimavy kontrast k muzom, tam sa dvaja najlepsi slalomari poslednej ery (Hirscher a Kristoffersen), ze zvykli mat slabsie druhe kola a casto dokazali vyhrat zozadu, najma druhy menovany.
Já jsem někde četl, že jí prý máma učila žonglovat na jednokolce a že z toho má prý takovou stabilitu.
Ve Valencii 2012 mimochodem Vettel odstupoval pro poruchu z P1, bez toho by tam FA nevyhrál, protože SV byl v tom závodě suverénně nejrychlejší. Nemluvě o velmi příhodném a fakticky přehnaném SC, které významně pomohlo Alonsovi stáhnout ztrátu na přední pozice, kterou by jinak svými silami nestáhl.
Vobec nie, Vettela na slalomarskej trati v Schladmingu si radsej nechcem predstavit o nic viac, nez Shiffrin za volantom Red Bullu v Spa.