LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Takhle nějak vypadají telefonáty Hornera s jeho podřízenýma

On má nejaké lieky ? Alebo nemá a potrebuje ?

1 Like

Já se nemůžu zbavit dojmu že každá nakládačka Strolla od Alonsa v týmu jen prohlubuje negativní vlny v týmu.

1 Like

Jdeme sepsat petici na Lance Stroll out

Stroll je potřeba, ale jen ten starší :thinking: Otázkou je zda ten starší tam dokáže mít takový zápal bez synátora :man_shrugging:

však píšu Lance Stroll. Jinak by to musel platit pan monopol @PUFF

Auta byla nastavena odlisne.

Ale jeho rozhodnutím

A on povedal až moc nie celkovo.

Úprimne pochybujem že Russell šiel čiste na Q set Up.

Skôr šiel menej agresívne opačným smerom presne tak ako hovorí Lewis. A to v podstate aj povedal potom, že sa rozhodol nebyť až tak agresívny a snáď sa to aj vyplatilo.

To je to čo ti hovorím že toto auto podľa mňa dokáže mať dobru rovnováhu medzi R a Q ale stále je ľahké ho aj ustrelit len jedným smerom.

Uvidíme zajtra

Zpátky k rýsovacím prknům. :laughing:

2 Likes

Už jsem ti jednou Aston vysvětloval.

Člověk jako Stroll je vítězství i zkáza.

Teď se tým musí přetransformovat z rodinného podniku na konglomerat. Podle Dts to ale asi Stroll nezvládne.

Nemelo by smysl nastavit obe auta stejne kdyz potrebujes overit ucinnost nastaveni.

Příští týden jedu do továrny, tak s Lawrencem promluvim

Jinak koukám že Gasly byl poslední i loni (v Q Bahrajnu) :face_with_hand_over_mouth: No ale Ocon byl v Q3, to je sešup :thinking:

2 Likes

Taky koukáš, jak má Max PP a část fóra se to snaží podat jako prohru?

Jinak, loni měl Max na PP náskok na druhého Sergia menší než má aktuálně na Charlese + na ChL měl jen o nějakých sedm setin větší náskok než má teď = s přenosem dat z Q do závodu bych byl na místě fans ostatních týmů opatrný. V Bahrajnu nebývají v Q velké rozestupy. Opravdu přeji Ferrari dobrý vůz a menší degradaci + sobě a všem fanouškům napínavý souboj o vítězství, ale s prognózou, že k němu opravdu dojde, bych zacházel opatrně. (Platí pro @Nordotor)

Ale nechme se překvapit. Pořádný závod by určitě potěšil.

A taky je fajn, že každý je vlastně spokojený. Až na fanoušky Estebana Ocona a Pierra Gaslyho - takový krám si kluci opravdu nezaslouží.

3 Likes

Nikdo to neprezentuje, jako prohru. To jen fans Maxe zase dělají z ostatních hatery

1 Like

Napsal jsem to trochu s nadsázkou a neadresně. (Trochu přátelské šťouchnutí do @Nordotor :slightly_smiling_face:, snad si to nevezme zle.) Když už tu s podporou redakce (res. názvu článku) vzniká dojem, že Q vlastně vyhrál Charles. :slightly_smiling_face: Rozuměj, za napínavý souboj o výhru budu jedině rád (viz úvod předloňské sezóny) a dobré by mohly a měly být i výkony Mercedesu a AM (byť tam jen jednoho vozu, protože druhý pilot momentálně pracuje spíše na autoreferenčních paradoxech), ale po loňské sezóně si raději počkám na vývoj samotného závodu.

Ale jo, dnešní Q jsem navnaděn, ne že ne.

vize zítřka. :thinking:

3 Likes

Žádný popíchnutí. Norďák má pravdu a ty to víš.

1 Like

ten sedící frajer před tou formulí, se mi vybavily ty protesty “lidí” myslím v Silverstonu, jak si sedali na trať :grin:

1 Like

Náhodou hezká grafika. :slightly_smiling_face: @spineIesssheep Posílám “like”, byť bych raději uprostřed viděl monopost jiné barvy, ale proti gustu žádný disputát.

@PUFF Co to vykládáš, Puffe? Max to vyhraje jako loni (ať tě teda trochu popíchnu. :slightly_smiling_face:)