Takhle nějak vypadají telefonáty Hornera s jeho podřízenýma
On má nejaké lieky ? Alebo nemá a potrebuje ?
Já se nemůžu zbavit dojmu že každá nakládačka Strolla od Alonsa v týmu jen prohlubuje negativní vlny v týmu.
Jdeme sepsat petici na Lance Stroll out
Stroll je potřeba, ale jen ten starší Otázkou je zda ten starší tam dokáže mít takový zápal bez synátora
Auta byla nastavena odlisne.
Ale jeho rozhodnutím
A on povedal až moc nie celkovo.
Úprimne pochybujem že Russell šiel čiste na Q set Up.
Skôr šiel menej agresívne opačným smerom presne tak ako hovorí Lewis. A to v podstate aj povedal potom, že sa rozhodol nebyť až tak agresívny a snáď sa to aj vyplatilo.
To je to čo ti hovorím že toto auto podľa mňa dokáže mať dobru rovnováhu medzi R a Q ale stále je ľahké ho aj ustrelit len jedným smerom.
Uvidíme zajtra
Zpátky k rýsovacím prknům.
Už jsem ti jednou Aston vysvětloval.
Člověk jako Stroll je vítězství i zkáza.
Teď se tým musí přetransformovat z rodinného podniku na konglomerat. Podle Dts to ale asi Stroll nezvládne.
Nemelo by smysl nastavit obe auta stejne kdyz potrebujes overit ucinnost nastaveni.
Příští týden jedu do továrny, tak s Lawrencem promluvim
Jinak koukám že Gasly byl poslední i loni (v Q Bahrajnu) No ale Ocon byl v Q3, to je sešup
Taky koukáš, jak má Max PP a část fóra se to snaží podat jako prohru?
Jinak, loni měl Max na PP náskok na druhého Sergia menší než má aktuálně na Charlese + na ChL měl jen o nějakých sedm setin větší náskok než má teď = s přenosem dat z Q do závodu bych byl na místě fans ostatních týmů opatrný. V Bahrajnu nebývají v Q velké rozestupy. Opravdu přeji Ferrari dobrý vůz a menší degradaci + sobě a všem fanouškům napínavý souboj o vítězství, ale s prognózou, že k němu opravdu dojde, bych zacházel opatrně. (Platí pro @Nordotor)
Ale nechme se překvapit. Pořádný závod by určitě potěšil.
A taky je fajn, že každý je vlastně spokojený. Až na fanoušky Estebana Ocona a Pierra Gaslyho - takový krám si kluci opravdu nezaslouží.
Nikdo to neprezentuje, jako prohru. To jen fans Maxe zase dělají z ostatních hatery
Napsal jsem to trochu s nadsázkou a neadresně. (Trochu přátelské šťouchnutí do @Nordotor , snad si to nevezme zle.) Když už tu s podporou redakce (res. názvu článku) vzniká dojem, že Q vlastně vyhrál Charles. Rozuměj, za napínavý souboj o výhru budu jedině rád (viz úvod předloňské sezóny) a dobré by mohly a měly být i výkony Mercedesu a AM (byť tam jen jednoho vozu, protože druhý pilot momentálně pracuje spíše na autoreferenčních paradoxech), ale po loňské sezóně si raději počkám na vývoj samotného závodu.
Ale jo, dnešní Q jsem navnaděn, ne že ne.
Žádný popíchnutí. Norďák má pravdu a ty to víš.
ten sedící frajer před tou formulí, se mi vybavily ty protesty “lidí” myslím v Silverstonu, jak si sedali na trať
Náhodou hezká grafika. @spineIesssheep Posílám “like”, byť bych raději uprostřed viděl monopost jiné barvy, ale proti gustu žádný disputát.
@PUFF Co to vykládáš, Puffe? Max to vyhraje jako loni (ať tě teda trochu popíchnu. )