A prave preto, ked si v ohrozeni (ako bol RB a McLareny), tak vyjdes na posledny pokus medzi prvymi (ako vysiel Max).
Idu na titul a takto si vyradia jazdca v Q1, za to ich nemam kritizovat?
A prave preto, ked si v ohrozeni (ako bol RB a McLareny), tak vyjdes na posledny pokus medzi prvymi (ako vysiel Max).
Idu na titul a takto si vyradia jazdca v Q1, za to ich nemam kritizovat?
Bearman, Gasly, Albon skvele
Kde to Alonso vzal
A co Colapinto ?
Max bol vtedy 13 ci kolkaty? Kludne sa mohlo stat nieco len v jeho sektore a inym nie a vypadol by mozno on a Lando postupil… To dopredu nevies a neplanujes. Vtedy by sa pisalo co? Proste z komara somara, co sa nacasovania tyka.
Ale som zvedavy na vysvetlenie toho nedokoncenia kola…
to som teda necakal, zacina sa mi ten mladik pacit, uz teraz je lepsi ako kedy bol Sargeant
Kde je ten skvělý a zázračný Albon?
Colapinto dokázal už teraz viac ako Seargant
Hulk a Albon kuzla zbaveny.
Bearman a Colapinto klobucik dole.
Colapinto, Alonso a Bearman
Colapinto a Bearman hodně dobrý výkon, jen tak dál. Jestli to Colapinto udrží do dalších závodů, tak by mu spoznoři měli zaplatit sedačku ve Visa
Bearman skoda, keby poskladal druhy sektor, tak je v Q3. Ale aj tak dobre.
Už si asi kdekdo všiml, že těm začátečníkům držím palce skoro vždycky, takže se mi líbí a ať si užívá, co to jde!
Nováčci překvapují
Teraz je otazka aku relevanciu ma F2, ked doteraz o Colapintovi nikto nikdy v zivote nehovoril ako o potencialnom pilotovi F1?
nema ziadnu, najlepsie to vidiet na Bearmanovi a Antonellim
Inak aj dnes v pretekoch F2 boli isty cas na prvych dvoch miestach dvaja novacikovia, co bola celkom vtipna situacia. Baku novacikom celkom praje.
Přitom Baku není jednoduchá trať pro nováčky, Colapinto jede v Baku úplně poprvé, nejel tam v nižších sériích
Nevím co se mu nepovedlo. Nevíš Alo jede stále s tou starou podlahou? To by byla trochu tragédie.