LIVE: Kvalifikácia na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

A prave preto, ked si v ohrozeni (ako bol RB a McLareny), tak vyjdes na posledny pokus medzi prvymi (ako vysiel Max). :slight_smile:

Idu na titul a takto si vyradia jazdca v Q1, za to ich nemam kritizovat?

1 Like

Bearman, Gasly, Albon skvele :+1:

3 Likes

Kde to Alonso vzal :smiley: :+1: :green_heart:

2 Likes

A co Colapinto :smile: ?

2 Likes

Max bol vtedy 13 ci kolkaty? Kludne sa mohlo stat nieco len v jeho sektore a inym nie a vypadol by mozno on a Lando postupil… To dopredu nevies a neplanujes. Vtedy by sa pisalo co? Proste z komara somara, co sa nacasovania tyka.

Ale som zvedavy na vysvetlenie toho nedokoncenia kola…

1 Like

to som teda necakal, zacina sa mi ten mladik pacit, uz teraz je lepsi ako kedy bol Sargeant :smiley:

7 Likes

Kde je ten skvělý a zázračný Albon? :grinning:

Colapinto dokázal už teraz viac ako Seargant

6 Likes

Hulk a Albon kuzla zbaveny. :slight_smile:

Bearman a Colapinto klobucik dole. :tophat:

3 Likes

Colapinto, Alonso a Bearman :clap:

2 Likes

Colapinto a Bearman hodně dobrý výkon, jen tak dál. Jestli to Colapinto udrží do dalších závodů, tak by mu spoznoři měli zaplatit sedačku ve Visa

Bearman skoda, keby poskladal druhy sektor, tak je v Q3. Ale aj tak dobre.

2 Likes

Už si asi kdekdo všiml, že těm začátečníkům držím palce skoro vždycky, takže se mi líbí a ať si užívá, co to jde!

1 Like

Nováčci překvapují :smiley:

3 Likes

Teraz je otazka aku relevanciu ma F2, ked doteraz o Colapintovi nikto nikdy v zivote nehovoril ako o potencialnom pilotovi F1?

nema ziadnu, najlepsie to vidiet na Bearmanovi a Antonellim :smiley:

6 Likes

Inak aj dnes v pretekoch F2 boli isty cas na prvych dvoch miestach dvaja novacikovia, co bola celkom vtipna situacia. Baku novacikom celkom praje.

1 Like

bte ten Stroll tam dělá co? 1,2s gap?

1 Like

Přitom Baku není jednoduchá trať pro nováčky, Colapinto jede v Baku úplně poprvé, nejel tam v nižších sériích

1 Like

Nevím co se mu nepovedlo. Nevíš Alo jede stále s tou starou podlahou? To by byla trochu tragédie.