LIVE: Kvalifikácia na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

Až půjde Ver jezdit do jiné závodní soutěže.

Uvidime zajtra, moze sa stat. Ja zas tusim, ze Landovi sa nieco prihodi vzadu po starte, tam to vie byt divoke a Lando bude premotivovany cim skor sa dostat dopredu. :slight_smile:

2 Likes

Tak může za to i McLaren. Špatná taktika kvalifikace.

Není možné, aby s tímto autem byli v 0.00 mimo postupy.
Obzvlášť v Baku, kde je žlutá vlajka v Q téměř jistotou.

Vsak Max zatial tiez bohvieco nepredvazda, cize nie je dovod bit sa do prs.

2 Likes

Ved to, ze boli v ohrozeni obaja, tak preco nevysli o minutu skor ako Verstappen? Je to hlupost McLarenu, nie Landa.

No to ano, to bez debat. Zdokonalují se závod od závodu :smile: .

To ano, Perezovi evidentne Baku sedi a Max ma problemy s tym autom. Ale je to dovod na radost z pohladu titulu. Max nemusi nutne vyhrat, dolezite je pre neho zbierat maximum moznych bodov a taketo darceky od McLarenu a Landa vzdy potesia. :slight_smile:

Divné že to ještě nikdo nerozbil.

Prehadzuju si to. Raz to pokazi Lando, inokedy tim. V Monze Lando, dnes tim, je opat rad na Landovi. :sweat_smile:

Pockaj do Q3. Bud to rozbije Max alebo niektore Ferrari. :sweat_smile:

V Monze všichni :slight_smile: .

Staci, ze Ocon by zlte sposobil o daco skor a stat sa to mohlo aj Maxovi. Po vojne je kazdy general…
Ja sa skor cudujem, ze to kolo Lando aspon nedokoncil, ze by tam mal uz az taku stratu?

2 Likes

Tesat do kamene!

Hlavna cast viny ide podla mojho nazoru za Landom. Nemal sa nechat predbehnut Piastrim a vyhral by. :slight_smile:

Navyse ked ho takto po starte uz x-krat predbehol Max, tak clovek by si povedal, ze sa pouci.

To jsme myslím tady rozbírali mockrát, necháme si každý svůj názor a jdeme na další závod, ne :smile: ?

1 Like

Keby to sposobi o daco skor, tak ovplyvni Maxa a aj vela pilotov za nim a Max aj McLareny by pravdepodobne postupili, lebo pred tretimi pokusmi boli v top15. :slight_smile:

Tak tak. Ale plati, ze na rade je teraz Lando s chybou. :smiley:

Double yellow, nepočítalo by se

Ale pointa je, ze neviec ci a kedy sa komu co stane, nerobil by som zase vedu z uplne bezneho nacasovania v Q.
Divnejsie je, ze to vypustil(i)…

1 Like

To čo tam za Lewisa Hamiltona z Wishu:D

1 Like