Až půjde Ver jezdit do jiné závodní soutěže.
Uvidime zajtra, moze sa stat. Ja zas tusim, ze Landovi sa nieco prihodi vzadu po starte, tam to vie byt divoke a Lando bude premotivovany cim skor sa dostat dopredu.
Tak může za to i McLaren. Špatná taktika kvalifikace.
Není možné, aby s tímto autem byli v 0.00 mimo postupy.
Obzvlášť v Baku, kde je žlutá vlajka v Q téměř jistotou.
Vsak Max zatial tiez bohvieco nepredvazda, cize nie je dovod bit sa do prs.
Ved to, ze boli v ohrozeni obaja, tak preco nevysli o minutu skor ako Verstappen? Je to hlupost McLarenu, nie Landa.
No to ano, to bez debat. Zdokonalují se závod od závodu .
To ano, Perezovi evidentne Baku sedi a Max ma problemy s tym autom. Ale je to dovod na radost z pohladu titulu. Max nemusi nutne vyhrat, dolezite je pre neho zbierat maximum moznych bodov a taketo darceky od McLarenu a Landa vzdy potesia.
Divné že to ještě nikdo nerozbil.
Prehadzuju si to. Raz to pokazi Lando, inokedy tim. V Monze Lando, dnes tim, je opat rad na Landovi.
Pockaj do Q3. Bud to rozbije Max alebo niektore Ferrari.
V Monze všichni .
Staci, ze Ocon by zlte sposobil o daco skor a stat sa to mohlo aj Maxovi. Po vojne je kazdy general…
Ja sa skor cudujem, ze to kolo Lando aspon nedokoncil, ze by tam mal uz az taku stratu?
Tesat do kamene!
Hlavna cast viny ide podla mojho nazoru za Landom. Nemal sa nechat predbehnut Piastrim a vyhral by.
Navyse ked ho takto po starte uz x-krat predbehol Max, tak clovek by si povedal, ze sa pouci.
To jsme myslím tady rozbírali mockrát, necháme si každý svůj názor a jdeme na další závod, ne ?
Keby to sposobi o daco skor, tak ovplyvni Maxa a aj vela pilotov za nim a Max aj McLareny by pravdepodobne postupili, lebo pred tretimi pokusmi boli v top15.
Tak tak. Ale plati, ze na rade je teraz Lando s chybou.
Double yellow, nepočítalo by se
Ale pointa je, ze neviec ci a kedy sa komu co stane, nerobil by som zase vedu z uplne bezneho nacasovania v Q.
Divnejsie je, ze to vypustil(i)…
To čo tam za Lewisa Hamiltona z Wishu:D