Ake chyby vlastne?
To by snad stačilo, ne? S dalšími týmy se asi nepočítá, s otazníkem u RB.
A ešte bolo jedno vyjadrenie a zrejme to vypadá, že Ferrari zdvihlo podlahu
Prý mají problémy mezi volantem a sedačkou, ale to prý vyřeší nejdříve v roce 2026.
U Kimiho si hlavne dnes musí ten tím pozrieť do zrkadla.
On nič vážneho neurobil sám preto, aby skončil kde skončil.
Antonelli nebol dnes prehnane ambiciózny, Mercedes určite.
Posadiť nováčika nižšie ako skúseného pilota ? Na trati ako Melbourne ? Ešte ak on neskoro brzdí ? Wtf ? Každý rok majú problém s floor demage tuto tak dajú nováčika v prvej Q pomaly na zem? Makes sense.
A ešte mu dajú žltú gumu, aby ho donútili ísť na limit hneď v Q1 a tu podlahu niekde šuchnúť. Čo on ani neviem, že by urobil okrem predposledného kola, kde už ale demage mal.
Bono a comp dnes na Oscara ozaj za toto.
Zase ho dotlačili niekam kde nemusel byť za mňa.
A on je závislí od ich rozhodnutí momentálne to je fakt.
@Unleash_the_lion presne tu
Zavod napovi, zatim jsme videli jen souboje na kolo.
Ses probudil nějakej drsnej .
Otázka za mňa je, či pre Jukiho nie je lepšie RB. Lebo určite nie je náhoda a nie je len o jazdcovi, že druhé auto Red Bullu je celé roky mimo. Ísť z tímu, kde máš vybudovanú pozíciu a k obom pilotom pristupujú rovnako, do tímu, kde druhý jazdec je len taký prívesok a ktovie, akú podporu dostáva (hlavne po technickej stránke), nemusí byť vôbec to, čo by Jukimu pomohlo k lepším výsledkom.
Tak to má asi aj MERC potom.
Jo, protože jsem ten milion nevyhrál.
Jinak však to je to samý každý rok. Super zima, vše top, tituly, tamhleto, hodinky s vodotryskem. A první závod -0,7s v Q.
A já se vždycky nechám nachytat.
Od toho jsi tu ty přece
No ak hovorí, že strata výkonu bola správna vec, vychádza mi z toho len to, že Ferrari nastavilo auto na mokré podmienky a zajtra sa spolieha na poriadny Armagedon.
Hej, určite… nie úplne jeho chyba, narozdiel od Lawsona. Navyše od takého mladého ucha sa asi čaká, že rozbeh bude pomalší, podľa mňa mu to nikto nemá za zlé.
Bude zaujímavé sledovať, ako sa zajtra chlapci budú prebojovávať dopredu.
Urcite je, ale paradoxne TSU byl jedinej kdo se do RB1 cpal a nevyslo, snad si to uvedomil.
Realisticky asi hej, ale na druhu stranu, ono to proste asi treba vyskusat. Z pozicie toho jazdca sa vzdy snazis byt tym najlepsim a ist do lepsieho timu. Ake by inac boli jeho ambicie? Jazdit x rokov v pohodlnej juniorke?
Smích či realita? Aha, takže obojí
Zbytočne podráždená reakcia.
Tak od konca. Za prvé, nevyháňam ta nikam, som rád, že prispievaš. Iba som ti povedal, že ak ta toto rozhodilo, tak očakávaj horšie, lebo to tak bude.
Za druhé, prepáč ale áno si. Rozladený, kysly, nazvy si to ako chceš. V poriadku, ty si myslíš, že čarovne výkonnosť monopostu na vode neexistuje lebo výsledok zajazdili za sucha, ja vravím, že výkonnosť monopostu tam stále je ale plývajú na to iné faktory ktoré ovplyvnia finálny výsledok ako napríklad schopnosť jazdca jazdiť na vode, nehody, SC atď atď. Lenže otázka nebola taká, ale otázka bola “čo poserie McLaren”.
Tak ja neviem čo poserie McLaren na vode, ale tipujem, že je to dosť skúsený team ktorý nepôjde obuť softy na mokrú trať. Inak si neviem čo iné je špeciálne na vode oproti klasickému preteku, čo by dokázali posrať.
A za tretie. Ak naozaj čakáš, že tu budú ľudia “gratulovať” a tešiť sa z výkonnu McLarenu lebo má najlepší výkon, či najviac vyrovnanú dvojicu alebo najkrajší monopost či najjasnejšie očká u jazdcov tak prepáč ale myslel som, že už nikto z nás nie je naivný. Stažuješ sa tu, že sa tu ľudia s tebou netešia, tak naozaj teraz choď porátať, koľko krát sa NE-fanúškovia Redbullu tešili s PP Maxa, vítazsta Maxa či titulov RB za posledné roky.
Prepáč ale mne je absolútne ukradnuté, že McLaren má vyrovnanú dvojicu a nasolili gridu 0.4. Som rád, že sa ty tešíš (naozaj, úprimne) ale už som ti v minulosti vysvetloval, že kľudne nech tu môj team dominuje aj 30 rokov v kuse. Zvyšok pola mi je ukradnutý a nemám sa prečo “tešiť” či chváliť iný team za dobrý výkon keď môj team nevyhrá.
Ale ak ide iba o to, tak áno, good job McLaren.
Kde mohl Lewis dnes být, kdyby zůstal ve správným týmu…
-0,9s si při přestupu a fanfárách nepředstavoval…