LIVE: Kvalifikácia na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Btw ten Haas obrovsky propadl, je to technikou ne o jezdci?:thinking:

1 Like

Ale pomôcť mu to nepomáha.

Prvá VC v daždi pôjde z pit lane.

Dostali ho pekne bez tlaku do tempa na FP3 išiel krásne, čisto a rýchlo

A čo urobíš ?

Dostaneš ho pod tlak aj keď auto máš na Q3 pohodlne, for ? For some giggles alebo prečo ?

Táto diskusia sa dnes nemusela udiať o to ide.

Zase mu zbytočne zavarili. Dostanú ho zbytočne pod tlak pod ktorým nemusel byť. Nechajú ho zbytočne čeliť otázkam na ktoré nemusel dopovedať …

Aj na sebavedomie to nie je ideálne ak sa dostaneš do tempa a potom vyletis v Q1. A zase v Číne začne nanovo…

Kimi to prežije úplne v pohode, ja len nechápem načo sme mu toto dnes urobili.

Experiment s GR, OK beriem to je skúsený jazdec.

Ale Kimi mal ísť na červenú, dať pekne rýchle, čisté kolo a bolo by.
A to bolo v jeho možnostiach easily.

Ak by potom trošku riskovali neskôr s ním ok povedzme, keď to musí byť tak mohol v Q3 napríklad ísť použitú ako Ferrari, ale už by bol tam a už len prekvapil ak by vybral viac z auta…tam mu kľudne mohli dať one shot na červenej novej a dostať ho pod tlak či to vytiahne.

Ale ak by nie tak by šiel 10 a s podlahou v celku.

Takto pôjde s pitlane !

Navyše Kimi prirodzene brzdí ďaleko, a berie curbs zo sebou …A posadia ho nižšie ako Russella ? Wtf ? Prečo ?
Veď to je garancia problému čo vyrobili.

A len to ma ■■■■■ že načo ? Načo ho do takých situácii dostávajú ?

Lebo čo chcú komu dokázať ?

Austrálie Mercedesu vždycky šla, jinde už bude Ferrari před nima :stuck_out_tongue:

@Matti pokiaľ viem, je fanúšik McL/Lando má klasických strach, že niečo dosrbú. To isté som mal aj aj v Monaku, Monze a Austine. Proste pokiaľ si není zvyknutý vyhrávať a vieš, že predtým tvoj tím všetko drbal, tak budeš mať ten pocit. Proste nemáš sebadôveru, to isté čo nemá samotný tím. Preto sa hovorí, že sa musíš naučiť vyhrávať.

1 Like

Minulej rok skončil Lewis v Q1, takže progres tam je. :stuck_out_tongue:
Jinak bude papájová dominance… tu zvládnu…

2 Likes

moze byt, pozeral som len q3 kedze sa mi nechcelo vstavat :slight_smile:

a co sa teda stalo najvacsiemu talentu desatrocia, ze vypadol uz v q1?

1 Like

Hej, ale s tým že by tento rok končil kariéru

1 Like

Jsem rád, že konečně začneš fandit Oscarovi

1 Like

Všichni nováčci už jsou hození do vody a musejí plavat. I k chybám týmů dochází, je to škoda, ale tak to prostě je. Má podporu týmu, zatím nic výrazně nepokazil, on to zvládne. Celkově na tom Mercedes není tak skvěle, aby ho to muselo zas tak moc mrzet.

Zase Max nejlepší :stuck_out_tongue:

Dle toho grafu se dá jasně vyčíst, že mu nestačilo ani nejrychlejší auto…
no Dejve…

3 Likes

Kimimu v daždi vždy išlo ak by pršalo… čosi zajtra ukáže plus rýchlostná výhoda bude určite na jeho strane.

Len zase je to zbytočne, zbytočne mu vytvorili tlak, zbytočne ho dostali do územia kde hrozia kolízie, zbytočne ho dostali do riziká v ktorom nemuslel byť. Zase okolo neho vytvárame diskusiu.

Lebo v FP3 už ozaj šiel krásne.

Načo ho tlačíme do extrému ?

Toto mne vadí.

A veď práve, že jeho rozbeh bol vynikajúci. Šiel čisto, systematicky aj rýchlo …a oni mu do toho hodia vidle.

Ako vravím u Georga by som tento risk úplne pochopila.

Nejvyšší top speed a nedá z toho PP, začínám si myslet, že ta jeho chvála byla zkreslená :smirk:

2 Likes

Zbytocne je, ked uz nedokazem uznat kvalitny vykon supera, aspon hned nesirit negativizmus a tvrdit, ze naskok za sucha znamena, ze v dazdi nemaju co pos.rat, ked historia napriec polom dokazuje opak.
Ty riesis dosledok (moju reakciu), ja pricinu.
Viac k tomu nemam co dodat.

2 Likes

lenze cunoda asi po sezone v bcku skonci, kedze mu konci podpora hondy, ale ak by sa uchytil v acku tak tam moze fungovat aj bez podpory hondy

a celkovo si nemyslim, ze je dobre pre neho ak tvrdne uz tolko rokov v bcku
podla mna mu rb mal dat sancu

1 Like

Co Max, ale Lando PP ani nevím s kolikátým autem, to je něco :smile: !

Tento rok tiež máme jedno auto v Q1 Out…

Progres teda nie je najmä v Tom rozhodovaní žiaden.

Aj keď nepamätám si prečo vtedy Lewis vypadol…

Takže McLaren pekná práca, ostatní vzhľadom na dĺžku okruhu dosť vzadu. Vo Ferrari niečo prekombinovali, snáď vedia čo. Ak bude zajtra voda tak to bude trocha lotéria pre všetkých. Stať sa môže hocičo.

Neviem teda kde Nordák šíril negativizmus, za mňa veta “neajú čo posrať” na tu otázku je dostatočná vaidácia výkonnosti McLarenu ale keď myslíš

1 Like