LIVE: Kvalifikácia na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Mne nevadí, že urobili chybné rozhodnutie…mne vadí, že riskovali príliš a zbytočne.

Mne vadí, že to tlačia na extrém s tým chlapcom a to je nebezpečné…a načo ? Keby dnes došiel v top 10 bolo by to pre neho ok, pre nich ok.

Jasné môže si povedať, nemohol som za to a to a čistým svedomím môže.
Tlak je neurobiť chybu a ísť rýchlo obe on zvládol.

Hodiť do vody je ok, pod tlakom je s tým sa ráta…len toto na neho vytvára zbytočnú pozornosť.

A dnes práve Mercedes mal auto kde toto nemusel ako minulé roky.

A že má podporu, veď to je jasné po dnešku nemal ani dôvod nemať…lebo tu so objektívne musia priznať, že ho zarezali

Ten risk mal patriť GR nie na aute AKa ak už

Ale jo, nicméně stalo se, vrátit se to nedá a takových situací ještě zažije…

Jemu nič povedala by som…

Poskodenie a zlé rozhodnutia z boxov

Ono na druhej strane všetko zlé je na niečo dobré. Myslím že tam odspodu môže len prekvapiť, môže sa ukázať dobrým štartom, dobrými manévrami… pre neho asi lepšia pozícia než kebyže štartuje povedzme štvrtý a musí za sebou držať hladné krky. Takto má fakt možnosť ukázať sa a bez tlaku.

Lenže mňa to ■■■■■ z väčšieho obrázka

Čo sme ■■■■■ RB, že budeme toto robiť nováčikom ?

A aj z toho, že nerozmýšľajú občas ako tím, toto nie je 1x.

A nepoučia sa z takých sprostostí…

A môže sa im to pomstiť neskôr. Byť Bold treba v správnej chvíli.

Oni majú super nápad, aj ho zrealizujú, aj pilot ho zvládne vlastne len ho nedomyslia.

Spa bolo to isté minulý rok…oni nedomyslia že musia urobiť A ale aj B občas.

Občas sme príliš nedôsledný. To mne vadí asi najviac.

Viete čo je najviac funny? Tá rýchlosť vo Ferrari je. Dneska najrýchlejší sektor 3 celkovo za celú Q bol HAM 32.263

Ale veď ok. Tragédia to nie je.

Nikto mu to za chybu nedáva.

Kimi to zvládne. On môže mať navyše to svedomie čisté podľa mňa a to mu aj povedia.

Pôjde z boxov nastaví to ako chcú, pred sebou bude mať pomalšie auta

Lenže bude pršať, v Melbourne sa nie ideálne predbieha…

Toto bolo také na Premu 2024, asi to urobili aby nemal moc šok.

Len si osobne myslím že bude zbytočne sklamaný a mohli sme sa tomu vyhnúť. A zbytočne musí odpovedať na debilné otázky.

Ja si takto úplne prístup k tomu čo s ním robiť a ako nepredstavujem. Do veľkej vody sa ho nahádzali dosť, teraz je čas dať mu kľud a to neurobili, lebo su prehnané ambiciózny. Zbytočne to je kľúčové slovo pre mňa.

Nič viac.

Kvalifikace jsou plné podobných příběhů, někdy to vyjde, někdy ne. To je život, doufám a věřím, že Kimi to tak neprožívá.

Ideme Delulu

Ešte raz nejde o Kimiho

Ide o to ako rozmýšľame občas

Za mňa sa toto proste v prvej Q v živote 18 ročnému chalanovi nerobí a nechápem prečo mali dojem, že to je dobrý nápad

A čo tým chceli dosiahnuť
Ja by som to auto takto nízko nedala ani Georgeovi

Každý rok ten problém mame tak načo? X rokov boli v Melbourne príliš nízko a Russell to dnes pochopil a do extrému nešiel. Neurobíš to skúsenému jazdcovi ale nováčikovi áno ?

Navyše na vode by to bol zajtra celkom zážitok asi. Tak načo ?

Súhlasím, aj za mňa mal dostať prednosť pred Lawsonom, no v konečnom dôsledku si myslím, že by to až taký rozdiel neurobilo. Ak by sa posadil do Red Bullu a zajazdil tam to čo Lawson, jeho kariéra by sa skončila oveľa skôr. Takto môže využiť, dúfam, celkom solídne auto Racing Bulls, zajazdiť slušnú sezónu (bude však veľmi záležať aj od ich race pace, to sa ešte ukáže) a smerom do budúcna rokovať napr. s Williamsom, Haasom, Audi…možnosti určite budú.

2 Likes

1 Like

Vidis, toto suhlasim.
Kanadu a Braziliu v dazdi ako Ferrari zvladlo?
Kde stratili ich rychlost za sucha?

U nordaka som riesil argumentaciu rychlost za sucha = nie je co pokazit v dazdi. U Kiks negativizmus.

Takto to zacalo:

Ty si sa zapojil a zacal si mi oponovat.
Kto chcel, ma pochopil, kto nie, bude si trvat na svojom…

2 Likes

Jo, říkal jsem si že určitě na tom nemůže být Ferrari tak dobře když Haas je tak mizernej. No, tak trochu se to vlastně potvrdilo, a Ferrari na tom tak dobře prostě není :zipper_mouth_face:

1 Like

Jo, je to pozitivní. Je zde naděje že v tom boji o 5 místo v PK stále můžeme být.

1 Like

Kopes do Mercedesu uplne bezdovodne. Antonellimu nespravili absolutne nic. Podlahu si poskodil Antonelli vyletom v siestej zakrute sam. A mediumky na prve pokusy v Q1 nasadili vsetci jazdci z top timov (mozno Lawson nie, to si nepamatam). Nehnevaj sa, ale Antonelli je profesionalny pretekar, zvladnut pokus na mediumkach v Q1 by naozaj malo byt v jeho kompetencii, nejedna sa o ziadny neprimerany tlak.

4 Likes

Tsunoda tam je ze sponzorských důvodů, resp. je to protekční panák od Hondy.
Příští rok možná nebude nikde.
Jeho jediná naděje je, že Lawson bude marný, tak možná dostane ochutnat hlavní tým.
Zatím Lawson pokračuje v loňských výkonech, takže tam mini šance je.

Moc tomu nevěřím, to by přiznali velkou chybu a to k Helmutovi a Hornerovi moc nejde.

2 Likes

Aston teda nic moc, pro mě opět zklamání. Čím se můžeme uchlácholit?
Alonso opět skvěle a další porážka týmového kolegy :muscle:

To je sice pravda, ale on se vyjezdil a podává dobré, relativně stabilní výkony. Lawson si to prozatím celkem zkomplikoval, ale taky bych mu ještě počkala. Taky může postoupit Hadjar, prozatím hodně příjemné překvapení.