Vidis, toto suhlasim.
Kanadu a Braziliu v dazdi ako Ferrari zvladlo?
Kde stratili ich rychlost za sucha?
U nordaka som riesil argumentaciu rychlost za sucha = nie je co pokazit v dazdi. U Kiks negativizmus.
Takto to zacalo:
Ty si sa zapojil a zacal si mi oponovat.
Kto chcel, ma pochopil, kto nie, bude si trvat na svojom…
Jo, říkal jsem si že určitě na tom nemůže být Ferrari tak dobře když Haas je tak mizernej. No, tak trochu se to vlastně potvrdilo, a Ferrari na tom tak dobře prostě není
Jo, je to pozitivní. Je zde naděje že v tom boji o 5 místo v PK stále můžeme být.
Kopes do Mercedesu uplne bezdovodne. Antonellimu nespravili absolutne nic. Podlahu si poskodil Antonelli vyletom v siestej zakrute sam. A mediumky na prve pokusy v Q1 nasadili vsetci jazdci z top timov (mozno Lawson nie, to si nepamatam). Nehnevaj sa, ale Antonelli je profesionalny pretekar, zvladnut pokus na mediumkach v Q1 by naozaj malo byt v jeho kompetencii, nejedna sa o ziadny neprimerany tlak.
Tsunoda tam je ze sponzorských důvodů, resp. je to protekční panák od Hondy.
Příští rok možná nebude nikde.
Jeho jediná naděje je, že Lawson bude marný, tak možná dostane ochutnat hlavní tým.
Zatím Lawson pokračuje v loňských výkonech, takže tam mini šance je.
Moc tomu nevěřím, to by přiznali velkou chybu a to k Helmutovi a Hornerovi moc nejde.
Aston teda nic moc, pro mě opět zklamání. Čím se můžeme uchlácholit?
Alonso opět skvěle a další porážka týmového kolegy
To je sice pravda, ale on se vyjezdil a podává dobré, relativně stabilní výkony. Lawson si to prozatím celkem zkomplikoval, ale taky bych mu ještě počkala. Taky může postoupit Hadjar, prozatím hodně příjemné překvapení.
Ak som nebol rozospaty a preto si zle pamatam a grafika neukazovala zle, tak toto nie je pravda.
Z teba sa stala vlastne po Georgovi už aj Kimiho fangirl? Celý Mercedes? Alebo už len Kimi? Lebo príde mi, že na to, že sa vlastne nič nestalo, ťa to nejak moc tankuje Nič v zlom teda, len sa pytam
Však to byla dobrá taktika. Stejně nebylo 6 sad červených, takže se někde musel udělat kompromis.
Kdyby to nebylo v Q1, tak by to bylo v Q2. Smůla, že měl poškození.
Není první a není poslední, kterému se to stalo. A nestalo se mu to naposled.
Může tam naházet přítlak, odstartovat z pitu, a může si spravit chuť nějakou pěknou stíhací jízdou.
Ja neviem ale kto ešte išiel na mediumkach ?
Okrem Mercedesu ? Ja som to zapla asi 2 minúty neskôr, ale také si nepamätám v dnešnej Q ja keď som to zapla všetci až na Mercedes boli na červenej gume !
Navyše výjazd v 6 zákrute bol až po Tom ako bola podlaha poškodená ! To už bolo na červených gumách …kde urobil 2 kolá rýchle. A podľa vyjadrenia z tímu tá podlaha už bola poškodená v čase keď tie gumy nasadili. Preto iskril, teda ten výjazd to nezmenil.
A oproti Russellovi bol omnoho nižšie. Ja fakt nemyslím, že si to vybral sám.Načo ho tak nízko dali ?
Navyše dobre kolo na médium nezasiel ani George, že by mu to stačilo.
Ale u neho chápem, ok dáš mu potom červenú, on to tam rupne bez problémov v Q1.
Ale u nováčika je 100x rozumnejšie poslať ho nech si dá kolo na istotu na červenej a potom sa už len zlepšuje, ak tvrdíš iné je to na zamyslenie.
A tiež aj toto ak ideš tvrdiť, že toto je Antonelliho chyba.
Dupľom s argumentom je profesionálny pilot = sedí v Tom 1x!
Každú iný tím tam dal normálne červenú gumu tým chlapcom.
Že to vyskúšali s GR nerozporujem absolutne.
Antonelli je možno profesionálny pilot, ktorý ale stále je závislí od rozhodnutia tímu ako nováčik…a tie dobré neboli hneď 2x !
To že to ale zrovna ty ideš zvaliť na neho ma moc neprekvapuje…
To sa dalo čakať.
A presne týmto mu uškodili, že ho do tej situácie dostali!
Ktorá brazília? 2024 dopadla vrámci možností dobre, keby sainz nebúral a v Kanade 24 odišiel motor
Podľa mňa s GR áno, s Kimim nie.
Radšej ho mali dať na použitú červenú v Q2 na prvé kolo ako v Q1 na žltú môj názor.
A ako vravím, problém bol aj že bol príliš nízko, George takto neiskril.
A sám vieš, že to nie je 1x čo ten problém mali zrovna tu.
Že sa mu to nestalo naposledy je tiež nespochybniteľné.
Len tomu nie celkom rozumiem prečo, nešli na väčšiu istotu.
Nič iné nevravím …pre mňa sú to nelogické rozhodnutia.
Úprimne dal by si ty nižšie auto pilotovi zo 7 rokmi skúsenostami alebo nováčikovi ? Ak by to malo byť jedno z nich ?
100x skôr by som to urobila s GR ak už
PREHNANE AMBICIOZNY BOLI SA TO VOLA.
To je dobre keby
Buranie nie je pos.ratie zavodu?
Preco bol Alpine lepsi v dazdi, ked Ferrari patrilo za sucha k spi cke, kde zmizla ich rychlost?
A ako hodnotis kanadsku strategiu Charlesa?
Poučenie pre Ferrari, nenastavuj na dážď ani trochu. FIA asi odloží preteky
Stratégia myslíš to optimistické prezutie na soft? Bola pretože aj tak mali motor out, tak skúsili random blbosť. Áno búranie je pokašlanie, ale zo strany pilota nie tímu.
Tak myslim, ze ak zajtra bude Lando ci Oscar burat, bude to brane ako posr.anie, o to ide.
Ze rychlost za sucha negarantuje rychlost na vode a uz vobec ci nieco nezvladne tim, ci ich piloti.
Preco v Brazilii nebol na stupni Charles, ked boli za sucha jasne rychlejsi?
-
Ja som bola fanynka AKA odkedy bol oznámený v akadémii ( ako každého nášho pilota). Teda dosť dlho povedzme si úprimne. Len som nemala tendenciu ho tu nijak hypovať. Časom som si ho veľmi obľúbila…ľudsky aj jazdecky.
-
Ja som hneď avizovala, že pre mňa je táto dvojica vlastne tak trošku vysnívaná = už v čase keď sa 1x meno AKA objavilo na tomto fóre.
-
Povedzme, že teraz mi je to už komplet jedno, ktorý pilot skončí lepšie.
-
Ja mám Andreu ( aby som nevyvolala ďalšie kontroverzia) rada rovnako ako Georga.
-
A mne sa nepáči len ten prístup nič iné…podľa mňa bol nesprávny.
Ja by som takto nepostupovala u nováčika. To je celé… -
Ako som písala vyššie mne občas toto príde ako zbytočne chyby, ako nedomyslené veci a nie je to niečo čo by som mala prejsť mlčaním ak robíme.
Robíš hlúposti ak o nič nejde, urobíš aj keď pôjde -
Podľa mňa ho zbytočne dostali do tejto situácie a dalo sa tomu predísť