Aha rozumiem hlavou je už aj inde ako závodenie😀
Este ze tu máme teba , bola by tu nuda
Verstappen nezvlada sve tehotenstvi.
Namiesto viery by sa zisiel skor nejaky pouzitelny vykon na trati.
Je to voľne dostupné. Nájsť takéto informácie sa na základnej škole vyučuje asi až na druhom stupni, keď deti začínajú robiť nejaké referáty. Keď sa tam dostaneš, aj ty sa to naučíš.
Nebolelo to, keď si myslel?
Však preto ty nedokážeš byť férový, lebo je to ťažké. Aspoň že ostatní sa o to úspešne snažíme (aj keď je to ťažké) a nie sme ako ty.
Ano ano ano. Pretekár slimák je 4 krát najrýchlejší na svete. To tiež dávali v Southparku takéto múdrosti?
To je jedno koho si myslel. Na tom čo si ty myslíš vôbec nezáleží. Nico dnes
najúspešnejšiemu pilotovi v histórii majstrovi Lewisovi a najskúsenejšiemu pilotovi v histórii majstrovi Fernandovi. To dnes dokázal aj Max mimochodom.
Ak teda máme byť férový, tak Nico naložil majstrovi s tým, že porušil pravidlá. Teba na štartovom rošte porazil majstrov Lewisa a Fernanda. Max je pred Nicom. Nepraskla ti žilka, keď si sa to dozvedel?
Prajem ti príjemnú oslavu dnešnej kvalifikácie. Dobrú noc.
O me nejde, ale o tvy kamose, vyznavace placate zeme kteri propaguji myslenku ze letosni mistr sveta neziskal titul v dominantnim aute, snad budou tak slusni a podekuji ti za narovnani hlav.
Michas lidi z fora s piloty jakoby to byly spojene nadoby, dej si pauzu.
Jasné že ide o teba. Zoznam klamárov na fóre.
1 bob
2 bob
3 bob
.
.
.
99 bob
Fakty sú jadnoznačné. K tomu sa nedá nič dodať. Kto pridáva svoje subjektívne hodnotenia je obyčajný luhár.
Red Bull mel letos jedno auto vypnute, ted uz bys to mel pochopit kdyz sis to sem dal, je videt ze to vubec nesledujes.
Poriadne si nasaď čapicu. Aby si sa náhodou nikdy nedozvedel skutočnosť.
Same Q for you
Mňa nie. Ja som pozrel oficiálne výsledky a tým to končí.
Jo takhle, ty nekoukáš na průběh závodu ani na data o rychlosti, koukneš na výsledky a podle toho soudíš, jak kdo na tom je, tak to jo
Podľa toho súdim, kto vyhral a kto prehral. Áno podľa toho súdim jak kto na tom je v súťaži. Snáď sa víťaztvá a prehry určujú inak? Na to žiadne iné kritérium neexistuje.
Čo sa týka pretekárskeho umenia a talentu a šikovnosti môže to byť inak. Do toho môže zasiahnuť počasie alebo nehody alebo poruchy alebo redflag alebo penalizácie.
Oceňujem Lewisa v Las Vegas. Vďaka jeho zlej kvalifikácii sme od neho videli veľmi peknú jazdu.
Oceňujem Landa v Katare. Vďaka nešťastnej penalizácii sme od neho videli veľmi peknú jazdu.
Oceňujem Maxa v Brazílii. Vďaka jeho zlej kvalifikácii sme od neho videli veľmi peknú jazdu.
Pre mňa ako fanúšika je zaujímavejší priebeh pretekov. Z toho sa presda tešíme. Výsledky a tituly sú bonus.
Potom príde bob a zadre takú vec že
Asi to ešte nepreberali na prírodopise, že Max nie je a nebude tehotný. Alebo zadre takú vec, že
Jak vypnuté? Čo im došiel benzín alebo ako vypnuté? A ten istý zadre takú vec, že Max vyhral v
A aby som nezabudol vo " voze nelegálniho typu". Redbull nebol nikde diskvalifikovaný a McLaren si z Redbull tento rok viackrát vyložene robil srandu akú mal McLaren prevahu. Tak dominantné auto mal Max, že nedokázal vyhrať 10 pretekov v rade. Od Rakúska po Brazíliu bol Max priemerne 4. Plácal sa tam niekde vzadu so zlou degradáciu, so zlou rýchlosťou na rovinkách, so zlou rýchlosťou v zákrutách. Pride chytrák bob a zadre, že Redbull je dominantné auto. Veď to je na smiech. Alebo do plaču, ak také blbosti myslí vážne. Lando a Max boli vyrovnaní jazdci. McLaren a Redbull boli vyrovnané autá.
F2 to bolo rýchle
Akože aj tý komentátori prvé kolo tomu neverili
Hlavne nechápem, že ho mohli zatlačiť a poslať nazad na trať, v F1 je to zakázané
aj tu je to zakázané tiež nechápem. Ale není u reštartu auta iná procedúra? Akože keď stall na štarte.
Hadjar to mentálně vůbec nedává