LIVE: Druhý tréning VC Bahrajnu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 09:49

Bahrajnsko-malajzijský víkend pokračuje druhým tréningom. Na obľúbený okruh v Kuala Lumpur sa však podľa meteorológov blíži silný dážď, ktorý môže ohroziť druhú polovicu piatkového programu. Uvidíme autá na trati?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245711/live-druhy-trening-vc-bahrajnu-2026

Bude pršet? Nebylo by to špatné, ale oni by to možná odstavili a bylo by.

Tak snad bude déšť na Q a závod alespoň

1 lajk

Hezky tam teď kluci závodí, ale bacha!

1 lajk

Zalezi jak silny dest by prisel, nekdo rika ze piloti jsou mekkysi, ale co vim tak red flags diky silnemu desti jsou tady s nami uz desitky let, uz od 50tych let.

Nebude nic.
Možná na kvaldu, ale tam hrozi i bourky, takze to posunou o hodinu dřív.

Závod suchý.

Degradace pneumatik vysoká, pojede se delta a šetření pneumatik. Kdo ušetří nejvíc, vyhraje.

Jo, ja jen ze uz jsem videl i suchy patek, sobotu a tesne pred zavodem zacalo lit jak z konve.

Tak v podstatě v oceánu se to mění prakticky z hodiny na hodinu.. Takže může vlastně všelijak.

Uvidime, nechame se prekvapit, osobne favorizuji Mercedesy, neni moc duvodu si myslet ze vyhraje nekdo jiny, ale mozne je vsechno.

Mně se líbí ten nápad s kuželem v poslední zatáčce :slight_smile: Je to vlastně úplně nový strategický prvek - budou muset být připraveni na nečekaný pit po celý závod, s tím, že na reakci bude jen pár sekund :smiling_face_with_sunglasses:

No jako tady je očividný problém u Hama a jeho inženýra, protože těch blokací je tolik, že v každém závodě by měl dostat +10 míst pomalu

2 lajkov

V pohode, proste je zamilovany, akorat to stoji prachy, jako vzdy.

1 lajk

Tady je ten prebrept Leclerca…

jinak ma u sebe dobrou stiku, chytl bych ju pod krkem, zjistete mi jeji jmeno prosim, diky.