LIVE: Druhý tréning na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 16:46

Po rozjazdách v úvodnom tréningu očakávame od toho druhého o niečo intenzívnejšie dianie. Pred nami sú dôležité kvalifikačné i pretekové simulácie a taktiež najdôležitejší tréning v Silverstone.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161900/live-druhy-trening-na-vc-velkej-britanie-3

Vypadá to že se tam blíží déšť a čtvrt hoďky před koncem asi dorazí.

Na Čeka Péreza sa to dobre hrnie ty vole… Asi to vyzera ze nastal jeho cas

1 Like

Ale teda výmena za Ričiho tiež nič moc.

No to kazdopadne nie… Kazdopadne lawson na hrad. Rovno do rb :man_shrugging::joy:

Tiež si myslím že Lawson. Ale Horner je zrejme iného názoru.

Hornerovi yebe z toho riciarda, no ked marko bral devriesa a horner bol proti mal pravdu, mozno sa toho boji zase… Ale ja som za lawsona…

Inak ferrari vyzera byt na hoUno dosť

ferrari je tragedia, podium neni hratelne

zítra by mělo pršet jen dopoledne, Q by měla být suchá, závod pak spíš na mokru

Stroll :flushed: hohohooooo

Nevyzera tu AM marny… Pravdepodobne jasna 5. sila.

Mozu dakovat ferrari

Ti budu v pretekovom tempe asi stale pred AM, zrejme 4., ale uvidime…
Ci ako si to myslel?

Jj tak :smile: ferrari jazdi s dvoma setupmi tak neocakavam podium

Ani ja, aj ked ak zaprsi, hocico sa moze stat…
McLareny sa teraz ukazali :slight_smile:

Snídaně šampionů.

snídaně v 17:35?

Jsem v Kostarice. :smiley:

Karolína tě vzala už do toho baru jo? to teda dost brzo :smiley:

Ja som za Ricciarda. Skusit ho od letnej pauzy do konca roka. Ak to bude rovnaka tragedia ako Perez, tak od buduceho roka Hulk / Sainz / Bottas za nizsi plat ako ma Perez.

Tsunoda nie je pilot do top timu a asi nikdy nebude. Lawson tych par pretekov zajazdil super, ale urcite nie rovno do top timu, kde ma bojovat o podium a o konstruktersky titul. Najskor rok vo VCARBe. Vidime ako zaostava Piastri za Norrisom a to mal byt iny talent a je tam uz druhy rok. Navyse Verstappen je este uplne ina trieda ako timovy kolega.

1 Like