LIVE: Druhý tréning na VC Talianska | F1online.sk

Po dopoludňajšej zahrievačke tu máme druhý tréning. Ten bude kľúčový najmä pre skúšanie pretekového tempa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/9862/live-druhy-trening-na-vc-talianska

No s jednym rezimom aspon vieme aky je ten rozdiel skutocny…a brutal…ale aspon to vidime natvrdo

Gaslyho výkony začínají být opravdu sympatické. V závodě mu budu držet palce. Překvapují mě poměrně špatné časy Renaultu - Ricciardo s tím tetováním pro Cyrila asi bude muset počkat. Trápení Ferrari je… raději jen povzdech. Asi je dobře, že se jede bez diváků, nevím, proč by si piloti měli vyžrat pískání, které patří autorům jejich auta. Nejenže je pomalé, ale taky špatně ovladatelné.

Na druhej strane, ale treba povedať, že sme na trati kde je rozdiel v pomere síl najväčší

Ricciardo dosiahol druhý najrýchlejší čas. V danom momente strácal 0,2s na prvého. No čas mu bol vymazaný preto, že bol široký v Parabolike.

Díky za informaci.

Bylo by zvláštní, kdyby na trati s podobnými nároky na vůz jako Spa Renaulty najednou výrazně ztrácely.

1 lajk

Vettel je za jeho výkony hodnocen asi ještě hůř než to jeho auto, takže u něj je to vlastně jak má být :sweat_smile: Leclerc je hodnocen o poznání lépe, ale je mlád a on si počká. Myslím že trpělivosti má ještě dost, měl by mít. Hlavně pro značku Ferrari je forma tristní, tam by si to pískání asi měli vyžrat.

Abych pravdu řekl, více než pomalost mě znepokojuje nestabilnost toho auta, špatná přilnavost… Člověk by řekl, že něco udělají aspoň s tím. Počítám, že zítra nastaví auto tak, aby mělo trochu větší přítlak, i když rychlostně tím ještě víc ztratí, protože Leclercovy dnešní komentáře do rádia mluvily samy samy za sebe.

Opět jste nezklamal s Vaší tradiční poznámkou proti Vettelovi. Už jsem si myslel, že jste zapomněl.

Ještě by se zde mohl ztrapnit pan Hyena se svojí expertizou.

Rád se nechám vyprovokovávat Bretnixem. Jeho názory na výkony Ferrari se shodují s těmi mými k výkonům Vettela. Vzhledem k tomu kolikrát se negativně během pár dní k Ferrari vyjádřil tak jedna výstižná poznámka k Vettelovi přijde jistě vhod :slightly_smiling_face:

Dobrá poznámka.

Tak proto Ricciardovi zmizel ten výborný čas, díky za info.

1 lajk

Mozno by to nebolo treba pisat, keby tu bretnix zase nehejtoval ferrari koli tomu, ze Fetel je pomaly a konecne dostal padaka…
Ale taketo veci fanusikom Fetela nevadia, hlavne aby sa neukazovalo prstom na neho a jeho nie biedne, ale katastrofalne vysledky…
nove sasi to spravi :sweat_smile:

Podle mě je tady pořád dost velká šedá zona v motorech, minule jsme viděli power test Ferrari v podobě Haasu, teď zase Honda pustila žilou Alpha Tauri, věty typu " nevím kde se najednou vzal takový výkon" Grosjeana nebo Gaslyho jsou toho důkazem, mě jen zaráží, že to nikdo v F1 nekomentuje :), evidentně dominance Mercedesu není moc po chuti, ostatní se zdráhají to komentovat, když je F1 živí…

Naopak Racing Point, jsou tam kde byli loni. Ochranný štít Mercedesu se nekoná, ale dost možná jen proto, že není potřeba. Ferrari odpadlo, ostatní jsou cca o sekundu na kolo za Mercedesem.