A kde je fakticka poznamka? Zase len blabol hodny alzakov.
Ať teda big salam postaví motor hondě, do tý doby je cokoliv irelevantní. O to víc nechápu o co se tady snažíš.
Ztrapnit se ještzě víc, než doteď dělal očividně ![]()
On si prostě řekl, že přijde do Live na druhý trenink si prostřílet nohy.
K videu výše s přepisem příkazu od RBR k Masimu se už očividně nevjádří. Hlavně, že tu má mindárk z Mercedesu a ALonsa ![]()
V sprave o vysetrovani nie je nic ani slovo o tom, ze Masi konal na ziadost Maxa. Tym je tato vec uzatvorena.
Ale sikovne si presiel z tejto kauzy bigBena na davno zabudnutu vec. Zjavne ta to doteraz mata a rastie to v tvojej hlave.
Bigben nepostavi motor, miesto neho to urobi Honda za jeho nezistnej pomoci.
Tiez nechapem o co ide…
Vy mate dokazovat nejake zasahy FIA v prospech Maxa (co je uz roky diskutovana tema, to teraz nechcem riesit, tam nikdy zhoda nebude), ale samotny Ambasador prisiel s velkou nulou ohladne realneho zasahu v prospech Fernanda a je to neuveritelne…
Ja si myslim, ze je to ako naznacuje Situs: Ben vnima kritiku jazdcov a aj tie naj mena ako Max a Fernando su na motory kriticki a chcu zmenu (ako vacsina) a bude dobre ak ta zmena pride. Dobre pre sport, nie Fernanda. Treba to brat komplexne… Navyse samotny Ben bez nejakych hlasovani tiez nic nezmeni.
A ceresnicka na torte: viete ktory sef F1 povedal o jazdcovi, ze ho dokope k tomu aby ziskal titul a aj sa tak neskor dialo a stalo? Silno pochybujem, ze tento vyrok a realne zasahy mu tak vadili, pritom toto teraz je odvar z toho diania vtedy ![]()
Nemusel si ukazat vlastne byvanie, vacsina fora dobre vie, ze tam byvas.
Hele mně to připadá jako solidní schíza od něj no. Ale koukej jak v tom pokračuje. ![]()
V tvé hlavě? No když to říkáš.
Kde to pisem? Chapem, slovencina ti robi problem.
V kontextu cirkusové hudby to nemůže být nic jiného, než tvoje hlava ![]()
Uprimne ma to neprekvapuje. Uz dlho vidim ako nazyva svojich “oblubencov” a ako jeho favoritov a tomu je vsetko podriadene…
Chapem, mas s tym skusenosti, tak sa tu rad predvadzas.![]()
Chapem, mas s tym skusenosti, tak sa tu rad predvadzas.
Ako pisem, nemas argumenty, tak prichadza blabolenie o nezmysloch.
No je to tak, trefil ses na sebe.
Mas smolu, lebo pocet mojich prispevkov na fore oproti tvojmu poctu dokazuje, ze kto sa rad predvadza. Ja to nie som, zbytocne sa snazis klamstvom vyvratit fakty.
Tady už je mapa správná.
Super, na neskutečnou show je zaděláno.