LIVE: Druhý tréning na VC Španielska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

2 lajkov

A kde je fakticka poznamka? Zase len blabol hodny alzakov.

Ať teda big salam postaví motor hondě, do tý doby je cokoliv irelevantní. O to víc nechápu o co se tady snažíš.

2 lajkov

Ztrapnit se ještzě víc, než doteď dělal očividně :smiley:

2 lajkov

On si prostě řekl, že přijde do Live na druhý trenink si prostřílet nohy.

2 lajkov

K videu výše s přepisem příkazu od RBR k Masimu se už očividně nevjádří. Hlavně, že tu má mindárk z Mercedesu a ALonsa :smiley:

2 lajkov

V sprave o vysetrovani nie je nic ani slovo o tom, ze Masi konal na ziadost Maxa. Tym je tato vec uzatvorena.
Ale sikovne si presiel z tejto kauzy bigBena na davno zabudnutu vec. Zjavne ta to doteraz mata a rastie to v tvojej hlave.

1 lajk
2 lajkov

Bigben nepostavi motor, miesto neho to urobi Honda za jeho nezistnej pomoci.

Tiez nechapem o co ide…
Vy mate dokazovat nejake zasahy FIA v prospech Maxa (co je uz roky diskutovana tema, to teraz nechcem riesit, tam nikdy zhoda nebude), ale samotny Ambasador prisiel s velkou nulou ohladne realneho zasahu v prospech Fernanda a je to neuveritelne…

Ja si myslim, ze je to ako naznacuje Situs: Ben vnima kritiku jazdcov a aj tie naj mena ako Max a Fernando su na motory kriticki a chcu zmenu (ako vacsina) a bude dobre ak ta zmena pride. Dobre pre sport, nie Fernanda. Treba to brat komplexne… Navyse samotny Ben bez nejakych hlasovani tiez nic nezmeni.

A ceresnicka na torte: viete ktory sef F1 povedal o jazdcovi, ze ho dokope k tomu aby ziskal titul a aj sa tak neskor dialo a stalo? Silno pochybujem, ze tento vyrok a realne zasahy mu tak vadili, pritom toto teraz je odvar z toho diania vtedy :slight_smile:

4 lajkov

Nemusel si ukazat vlastne byvanie, vacsina fora dobre vie, ze tam byvas.

Hele mně to připadá jako solidní schíza od něj no. Ale koukej jak v tom pokračuje. :joy:

2 lajkov

V tvé hlavě? No když to říkáš.

2 lajkov

Kde to pisem? Chapem, slovencina ti robi problem.

V kontextu cirkusové hudby to nemůže být nic jiného, než tvoje hlava :slight_smile:

1 lajk

Uprimne ma to neprekvapuje. Uz dlho vidim ako nazyva svojich “oblubencov” a ako jeho favoritov a tomu je vsetko podriadene…

2 lajkov

Chapem, mas s tym skusenosti, tak sa tu rad predvadzas.:face_with_tongue:

No je to tak, trefil ses na sebe.

1 lajk

Mas smolu, lebo pocet mojich prispevkov na fore oproti tvojmu poctu dokazuje, ze kto sa rad predvadza. Ja to nie som, zbytocne sa snazis klamstvom vyvratit fakty.

2 lajkov

Tady už je mapa správná. :slight_smile: Super, na neskutečnou show je zaděláno.

1 lajk