LIVE: Druhý tréning na VC Španielska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ked dochadzaju argumenty, prichadza primitivizmus. Ja som len uviedol clanok a na ziadneho prispievatela som neutocil. Zase si ukazal, co si zac a vidia to vsetci, ktori sem prispievaju, alebo to len citaju. S tebou diskutovat je beznadejne strateny cas.

5 lajky

Já jsem se tě zeptal co je tá pravda a ty tu sebou házíš o zem, že jsem si dovolil upozornit na to, že tu vystupuješ toxicky proti Alovi nonstop a vymýšlíš si nesmysly.

2 lajkov

Ako pisem, nemas argumenty, tak prichadza blabolenie o nezmysloch. Vies ty vobec normalne diskutovat s kymkolvek okrem alzakov a puffka? Zjavne nie, ale to nie je novinka.

1 lajk

Absolutna pokracujuca hanba zo strany Hondy. Mam obavy, ze to bude pokracovat a vyrazny motorovy deficit pretrvavat.
AM, by mal zvazit zmenu dodavatela, ak je co i len mala sanca (idealne navrat k Mercedesu, ale to asi nebude realne), inak sa dotiahnu na celo najskor v 29 a pravdepodobnejsia sanca budu az nove pravidla a dovtedy sa trapit budu roky plne frustracie…

2 lajkov

Tak znovu

Jakou pravdu?

tuhle? a to je jako nějaký validní argument?

2 lajkov

Necital si, co som uviedol v prispevku? Potom sa ti tazko hladaju argumenty.

Super a jak se to liší od toho, když Dominicalli tohle říkal o Verstappenovi letos?

3 lajkov

Vyrazne. Domenicali nemoze prikazat Fia, aby zmenila pravidla v prospech timu, alebo jazdca, ale big Ben ano.

Bol si to ty a tvoji kumpani, co tu najviac vrestali na Maxa a teraz si ticho, ked poukazem na nieco este horsie, ked sa to tyka tvojho lieblinga.

Ono se něco už změnilo na příkaz Alonsa? Nechápu co tady vyšiluješ.

1 lajk

Jakože nejvyšší zástupce Liberty jako vlastníka na licenci F1 nemá páky na tlaky měnit pravidla jo? Aha. Mimochodem můžeš mi říct, jak konkrétně FIA jde teda na ruku AM a Hondě, to jsem fakt zvědavej s čím příjdeš.

A nieco sa zmenilo priamo na ziadost Maxa? Nechapem, preco ste sa tak vtedy rozdrapovali.

Honda beznadějně poslední, ale big ben Alonsa tlačí na titul. Tady mě už nic nemuže překvapit.

1 lajk

No koukám, že máš reakci i sám na sebe.

1 lajk

Tak pro maxe jen roztrhali všechny pravidla 2021 aby dostal titul v posledním závodě, to se ale už stalo…

1 lajk

Clanok si precital, tak hadam nechces tvrdit, ze si bigBen vymysla, ze?
Kedy Fia zmenila nejake pravidlo priamo na ziadost sefa LM v prospech nejakeho jazdca?

Kde sa pise, ze na ziadost Maxa konal zastupca Fia? V sprave o vysetrovani daneho rozhodovania nie je ani jedno slovo o tom, ze sa dialo na ziadost Maxa.

BigBen si nevymýšlí, ale ty očividně ano.

1 lajk

Zjavne ti slovencina robi problemy, tak s tym ti nepomozem.

Ty nevidíš Alonsa jen v lednici, ale i pod peřinou.

1 lajk

Bin Salam tlačil na úpravu motorů, či dokonce na změnu motorů co nejdříve, co by Maxe a Fernanda nevyužil? Tyhle motory pro tento sport ze závodního hlediska nejsou dobré, tak to prostě je.

2 lajkov