Ked dochadzaju argumenty, prichadza primitivizmus. Ja som len uviedol clanok a na ziadneho prispievatela som neutocil. Zase si ukazal, co si zac a vidia to vsetci, ktori sem prispievaju, alebo to len citaju. S tebou diskutovat je beznadejne strateny cas.
Já jsem se tě zeptal co je tá pravda a ty tu sebou házíš o zem, že jsem si dovolil upozornit na to, že tu vystupuješ toxicky proti Alovi nonstop a vymýšlíš si nesmysly.
Ako pisem, nemas argumenty, tak prichadza blabolenie o nezmysloch. Vies ty vobec normalne diskutovat s kymkolvek okrem alzakov a puffka? Zjavne nie, ale to nie je novinka.
Absolutna pokracujuca hanba zo strany Hondy. Mam obavy, ze to bude pokracovat a vyrazny motorovy deficit pretrvavat.
AM, by mal zvazit zmenu dodavatela, ak je co i len mala sanca (idealne navrat k Mercedesu, ale to asi nebude realne), inak sa dotiahnu na celo najskor v 29 a pravdepodobnejsia sanca budu az nove pravidla a dovtedy sa trapit budu roky plne frustracie…
Tak znovu
Jakou pravdu?
tuhle? a to je jako nějaký validní argument?
Necital si, co som uviedol v prispevku? Potom sa ti tazko hladaju argumenty.
Super a jak se to liší od toho, když Dominicalli tohle říkal o Verstappenovi letos?
Vyrazne. Domenicali nemoze prikazat Fia, aby zmenila pravidla v prospech timu, alebo jazdca, ale big Ben ano.
Bol si to ty a tvoji kumpani, co tu najviac vrestali na Maxa a teraz si ticho, ked poukazem na nieco este horsie, ked sa to tyka tvojho lieblinga.
Ono se něco už změnilo na příkaz Alonsa? Nechápu co tady vyšiluješ.
Jakože nejvyšší zástupce Liberty jako vlastníka na licenci F1 nemá páky na tlaky měnit pravidla jo? Aha. Mimochodem můžeš mi říct, jak konkrétně FIA jde teda na ruku AM a Hondě, to jsem fakt zvědavej s čím příjdeš.
A nieco sa zmenilo priamo na ziadost Maxa? Nechapem, preco ste sa tak vtedy rozdrapovali.
Honda beznadějně poslední, ale big ben Alonsa tlačí na titul. Tady mě už nic nemuže překvapit.
No koukám, že máš reakci i sám na sebe.
Tak pro maxe jen roztrhali všechny pravidla 2021 aby dostal titul v posledním závodě, to se ale už stalo…
Clanok si precital, tak hadam nechces tvrdit, ze si bigBen vymysla, ze?
Kedy Fia zmenila nejake pravidlo priamo na ziadost sefa LM v prospech nejakeho jazdca?
Kde sa pise, ze na ziadost Maxa konal zastupca Fia? V sprave o vysetrovani daneho rozhodovania nie je ani jedno slovo o tom, ze sa dialo na ziadost Maxa.
BigBen si nevymýšlí, ale ty očividně ano.
Zjavne ti slovencina robi problemy, tak s tym ti nepomozem.
Ty nevidíš Alonsa jen v lednici, ale i pod peřinou.
Bin Salam tlačil na úpravu motorů, či dokonce na změnu motorů co nejdříve, co by Maxe a Fernanda nevyužil? Tyhle motory pro tento sport ze závodního hlediska nejsou dobré, tak to prostě je.