LIVE: Druhý tréning na VC Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 16:48

Piatok v Barcelone sa ešte neskončil. Už o 17:00 je na programe jeho druhá polovica. Pilotov a tímy čaká druhý voľný tréning pred víkendovou VC Španielska, ktorý by mal odhaliť o niečo viac zo skutočného rozloženia síl v padoku ako ten úvodný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202114/live-druhy-trening-na-vc-spanielska-2025

Zatím to vypadá, že direktiva uškodila spíše slabším týmům.
Zdá se mi, že se slabší týmy trochu oddálily. Tedy zatím pocitově.

Tak slabší týmy budou mít asi vždycky větší problémy se změnami. A jestli se museli všichni přizpůsobit ± stejně, tak je to logické. Zatím se nezdá, že by to některému z předních týmů extra ublížilo.

I když se dá říct, že tohle je jedna z prvních pořádných a řádných tratí, kde se začíná oddělovat zrno od plev. Takže třeba to je i tím.

1 Like

2 Likes

Jj, Ferrari se přibližuje. :joy:

Pirelli už neví kudy kam? :smiley:
C1 C3 C4? :smiley:

Jak mi tyhle tratě chyběly, kde jsou vozy výkonnostně testovány od A-Z.
Krásný… :+1:

Aby nebyl jen jeden stop ve SPA, ale myslím, že tyhle odskoky ve směsích by neškodilo dělat častěji

No, zatím co se týče středu pole, se mi uplně nezdá Williams. No a McLaren a Max vypadají tempem hodně podobně.

1 Like

No Williams měl přední i zadní křídlo jako žvejky, tam by mě nepřekvapilo, kdyby je to hodně zasáhlo

Nevypada to na zasadni zmeny, Oskar pri chuti, vypada ze bude chtit full vikend pro sebe, nebude se chtit delit.

1 Like

Pirelli se rozhodlo, že pro letošní závod v Silverstone nasadí mekkčí pneu, než co bylo před rokem

No, to by bylo dobré pro Aston, ale jako tam byla mezera na Williams celkem fakt velká, takže to by bylo překvapující. Slušně tempem vypadá RB2 a Gasly.

Tak Visa a Gasly na výpary vypadají letos vždycky dobře. Ale i race pace u Ala na softech vypadal dobře a softy vydržely přes 12 kol bez ztráty výkonnosti

1 Like

Ferrari zatím moc nepřesvědčilo.

1 Like

2 Likes

Nico Rosberg sledoval monoposty za bariérou vo ôsmej zákrute. “Verstappen je ako umelec, pretože jeho auto je totálne rozhádzané. Svoje auto nastavil na veľkú pretáčavosť, ale on to zvláda a tancuje so zadnou časťou na hrane noža. Sledovať tu Verstappena je čarovné. Je to ozaj neuveriteľné.”

Zvyšujeme tlak. :orange_heart:

Ale jo. Je to takový mírnější.

1 Like