Iba za unsafe condition môže byť 5 miest
No, to byl prikladny unsafe, jede v tom jak pilot tak mechanik.
Tento vyjazd len strucne charakterizuje momentalne rozpolozenie Fer. ….stres, panika, des.
Zviazat retazami a nech si ponho pride Kraken.
Sainz pred Ferrari, jemu to verim, Astony nemuzu rict, uz to tady bylo nekolikrat, ale treba prekvapi.
mne sa aj tak najviac páčil komentár Jozefa Krála na NOVASPORT 5 … “ooh on to nevytočiil, tak to je teda hanba” … bez toho aby videl čo sa stalo… bez akýchkolvek dôkazov, hned musel obviniť landa norrisa… a že mu vôbec nedošlo že ani nestojí pred svojou garážou, takže s vytočením to nič nemalo…
Z Landa je beránek boží, který snímá hříchy světa… Potom tam ještě rozebírali, že se Lando ani nepodíval .
V Európe platí na cestách daj prednosť sprava. V Singapure keď jazdia po opačnej strane, platí u nich prednosť zľava?
Komentátorov nekomentujem. Nikdy som si to nevyskúšal, či je to náročné alebo nie. Aj keď počúvam Angličanov, aj Nemcov, to je chyba za chybou. Aj v iných športoch podobne. Mňa komentovanie, hoci aj s chybami, nedráždi. Kto si myslí že by to vedel komentovať lepšie, nech ide do toho. Všetci fanúšikovia oceníme lepšieho komentátora.
A pritom povedal: “To je zbytočné, hodne zbytočné. Lando Norris si poničil predné krídlo.”
A potom začali riešiť vytočenie a že je pred Ferrari garážou. (Pavel ako prvý riešil že to nevytočil)
Mrkni si záznam ak máš možnosť.
A potom kľudne si pošli životopis do Novy.
Slovo “ostuda/hanba” tam na Landovu adresu určitě padlo, nevím od koho (ale bylo to česky ). Dotyčný potom poznamenal něco jako “Tak tu ostudu beru zpátky”. Jasně že v přímém přenosu dochází k chybám, ale i proto by si měli komentátoři dávat pozor na předčasné odsudky.
pretáčal som si to 3x, pozri si to skor ty ešte raz , že ako to bolo, a neviem prečo hned tu musia na moju adresu padať hlášky ako že mám si poslať živodopis do Novy… to už sme došli do takého bodu, že nemôže divák okomentovať komentátora, ak niečo povie zle, alebo resp, je cítiť že je zainteresovaný? že bez toho aby vedel čo sa stalo, hned povedal že Lando to asi nevytočil a že je to hanba…
nič v zlom, ale skus si to ešte raz pozrieť na VOYO
takže práve rozoberáme pravidlá cestnej premávky v F1 ak tomu dobre rozumiem ano? jednoducho Ferrari dalo zlé vypustenie… to je celé Leclerc ho nevidel, a Norris s tým nerátal, že mu to tam Leclerc pustí… klasický incident… nič wau…
ja som len narážal na to, ako rýchlo bol obvinený Norris, bez toho, aby bol ukázaný záznam alebo niečo podobné… proste zaujatosť… a to si myslím žeby nemal mať žiadny komentátor… ak komentuje taký šport ako F1
len táto komunita ohladom EISKING je strašne ako keby zaviazaná že všetko je 100%tné … a ak niekto niečo len povie, alebo upozorní, že to bolo zle povedané, hned sa spustí vlna, že dotyčný je hater atd atd… pritom mi to príde normálne… kedže ani komentátor nedokáže byť 100%… ja som to vo svojom príspevku vyššie, poznamenal so smiechom, že toto Pepa trochu prepálil… a mal by si na to dávať pozor… ja sa o post komentátora zatial nehlásim a nechám to robiť chlapcov ale je normálne že ak niekto niečo povie zle, tak upozorniť alebo skritizovať by malo byť štandardné… a nie brané ako hate, a že si mam dávať prihlášku do Novy
…
Je to komentátor, sú tam od toho aby komentovali. Úplne normálne sa k tomu vyjadrovali.
Majú čakať 48hodín po preteku kým vyhlásia oficialne výsledky nie že náhodou povedia niečo nesprávne?
Komentujú čo vidia, keď videli celú situáciu tak sa vyjadrili k celej.
Keď to Stroll napáli do bariéry tak nikto nečaká na vyšetrenie príčiny, rovno je nemehlo - v takom prípade sa môžeme hneď baviť o vine.
nepochopil si ma, nechaj to tak… vskratke…podla tvojho názoru … komentátor može komentovať aj ak komentuje zlé… su od toho aby komentovali… takže rovnako politici vo vláde, maju vládnuť, aj ak vládnu zle, ozdaj nebudu čakať cele volebne obdobie len aby niečo spravili
… nerozumieme si a nepochopil si moju myšlienku… pekný den
To už je údel povolania komentátor. Ak aj urobí 1000 chýb a ty upozorníš na každú z nich, bude to prd platné. Môžeš to sem napísať, ale nepovedie to k žiadnemu zlepšeniu. Tomu komentátorovi to nemá ako pomôcť aby sa zlepšil. Veď aj on sám vedel, že povedal nezmysel. Keby tam hovoril, že formula má 3 kolesá alebo také veci - tam by bolo treba upozorniť.
Akoby si radil hráčovi pokru. Má na ruke štvoricu a preto dá all in. A druhý hráč vytiahne čistú postupku. Tak mu začneš radiť, že prečo dal all in keď nemal istotu že vyhrá. Ak by nemal na ruke nič a tak stavil, tak mu poradíš lebo očividne nevie hrať. Ale keď stavil so štvoricou a prehrá, tak proste to k tomu patrí.
Je akcia na trati a popri tom sa niekedy pomýlia. Veci sa dejú rýchlo a oni to chcú komentovať rýchlo. Keď vidí nejakú situáciu, tak to okomentuje. Hneď z ďalšieho záberu pochopí, že to povedal zle. Ale nie preto, že by nevedel, ale zle to vyhodnotil. Ak by chcel mať vždy istotu, tak by čakal a čakal. A to by zas bolo nanič. Ja si neviem predstaviť, aby bolo komentovanie zaujímavé a bezchybné zároveň. To jednoducho nie je možné. S tým sa treba zmieriť, že športový komentátor chybuje. Patrí to k tomu.