Co je tvoj argument? Ze tomu Ferrari nemalo ako zabranit? Nebud smiesny. Od toho tam ten mechanik je, aby sa pozeral.
Tak keď F1 experty nevedia tak neviem. Tam je problém susedných garáží
V treningu za poslednych x-rokov ani nenastala situacia, ze by bol niekto zostreleny v boxovej ulicke. Take nieco sa nemoze stavat, za to musi byt exemplarny trest.
Ty vole, ten Norris je dneska splachovadlo energie…
Riaden pinball zatiaľ
Kdyby to byl takový problém, tak to tady vidíme běžně, což není pravda. Je možné, že experti vysvětlují, jak k té situaci mohlo dojít, ale to nic nemění na tom, že je to ze strany Ferrari hrubá chyba. Tak hlavně, aby to opravdu bylo jenom křídlo, naštěstí je před námi ještě jeden trénink.
Ani to nemam zapinat hovoris …
Ale tak zase . Bylo to napínavé, viděli jsme pár hezkých krešek na trati a pak i v boxech, všichni jsou ok, tak co. Tohle bylo takové zpestření na závěr a jsem přesvědčená, že to bude za peníze, a těch má Ferrari dost
. Celkem jim to dnes nejezdilo úplně špatně. Lando podle mě hlásil po výjezdu problémy/možné poškození, měl při měřeném kole velkou ztrátu v prvním sektoru, ale do zítřka je času… Jsou nudnější tréninky
!
Takovou ostudu si Ferrari naposledy udělalo, když tvridli, že další rok je jejich
Také jsem optimističtější
V prvom momente videa Lando už ide priamo po pitlane a Charles je ešte na svojom mieste v garáži.
Ten ujo čo dáva Charlesovi signál sa kam pozerá? Kde stojí? Je otočený chrbtom k pitlane a ukáže Charlesovi: “Poď možno nikto nejde. A možno niekto ide ale ja to nevidím, lebo som otočený chrbtom a nepozerám sa tam, kam sa mám pozerať.” A potom čo sa zrazia si v pohode odkráča preč akoby sa nič nestalo.
Flegmatik, no… Trochu nečekané v italské stáji .
To byl možná David, on nevěděl jestli zrovna fandí Ferrari, RedBullu nebo McLarenu, tak to tam vyslal.
Stat se muze cokoliv, tohle je az nechutny, jsem zvedavej na trest, je az strasidelny do jaky miry jsou piloti odkazani na ty co je vypoustej, ale i tak nechapu jak ho mohl LEC prehlednout, velka cast zasluh na kolizi jde za nim.
Co tak rovno vylucenie zo sampionatu?
To je jedno komu fandí. Hlavne že sme vďaka nemu videli krásny súboj o pozíciu v pitlane. Bola to dráma až do poslednej chvile. Takto sa bojuje o šampionát do psej matere.
Hlavne kdyz nemas sanci.
Velmi zvlastni prohlaseni.