LIVE: Druhý tréning na VC Kanady | Magazín F1 - F1online.sk

Po skromnom začiatku, keď nám prvý tréning narušil dážď i červené vlajky, dúfajú tímy v intenzívnejšie nasadenie v druhom tréningu. Počasie však budeme aj naďalej pozorne sledovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/157308/live-druhy-trening-na-vc-kanady

Dívá se vůbec někdo :smile: ? Snažím se udělat si aspoň trochu nějaký obrázek, jak si kdo stojí, ale zatím mi to moc nedává smysl…

Jo, z toho, že byl teď Charles na žlutých první, je vidět, že nevíme nic :smile: . Ale co bychom chtěli, trénink, a ještě déšť…

co to bude v kvalifikacii ked teraz placu ze maju premavku :smiley:

Ale vždyť oni brečí pořád, brečí a žalují. Nejodvážnější piloti světa :smile: .

Ale fakt tam zo seba robia niektori pred tou poslednou sikanou neprijemne prekazky…

Zatial sa to poradie rychlo a casto meni, ale zaujimave su aj problemy Maxa s brzdami.

Jako nechápu proč se teď nejezdí, takhle může být jak na kvaldu tak závod, nasadit intermediálky a šup na to :man_shrugging:

ferrari parada :smiley:

verstappen dojazdil

No jo, nestačí, že všichni vidí, že prší. Prší teprve, když to řeknou komisaři :smile: .

Ale ako mu nechceli povedat ze preco ma ist hned do boxov :smiley:

2 Likes

Každopádně celkově nepříjemné pro RB, ale Maxe - nikdy nepodceňovat!

to je dobry nonsens no :smiley:

@Matti paci sa mi raznost bozziho, xavi by ho nechal jazdit este urcite :smiley:

zachrani ich Perez

Nevěděla jsem, že jsi takhle bezcitný :smile: !

1 Like

To bude za -10 míst?

no ked som zapinal trening tak pisalo, ze je 100% chance of rain a trat mi pride neustale mokra, neviem to je nejaky fuckup od komisarov podla mna

prislo mi ho luto, dostava zovsadial vela hatu po predlzeni :grin:

Tohle byl rafinovaný surový výsměch, to je horší než jednoduchý hate :smile: !