Kulhavka je hrozná choroba.
S jakým tématem jste se tam rozešli?
Odmítl jsem tam napsat celé své jméno, tak mám holt dištanc.
podla komentaru je to bud liftoff, brzdovy pedal, alebo tlacidlo na volante. DRS zony nemaju deaktivacny bod iba aktivacny.
Divím se, že nestačí obyčejné povolení plynu.
Teď je otázka jestli je na vině technika, nebo jezdecká chyba.
Hodně se píše, že by tak čerstvé jezdce neměli střídat v tréninku.
to sa coskoro dozvieme. liftoff znamena obycajne povolenie plynu. To nebol Doohanov pripad. Z onboardu je jasne, ze ide naplno. Co nevidime je ci sa dotkol brzdy aby deaktivoval DRS, alebo na to zabudol.
Moja domnienka je, ze posuval zavretie DRS hlbsie do zakruty a jednoducho mu to ustrelilo skor ako stihol DRS zavriet.
Bianchi číslo 2?
Tehdy se to ututlalo. Si myslím já, přitom stejný problém měl i Kimi na výjezdu z boxů, když se mu zasekl plyn. To ale byly počátky ERSu.
??? Bianchi nespomalil v dazdi tak ako mal a traktor nemal byt na trati ked sa preteka. pri vyjazde z boxov sa DRS nepouziva. Pri vsetkej ucte, to co si spomenul nema s Doohanovou nehodou vobec nic spolocne.
Už jsem příspěvek poupravil.
z onboardu vidno, ze DRS sa zavrelo, ale to uz bol v smyku. Je to logicke, pretoze vtedy uz urcite zlozil nohu z plynu. Preto si myslim, ze to bola Doohanova chyba pri hladani limitov.
DRS se mohl zaseknout a při poskakování povolit. Nebyl by to první případ.
Hodně lidí teď proti setrvání Doohana brojí, ale mi se to zdá být hodně v afektu. Celá F1 je hlavně o penězích a ty bývají hodně silnou přesvědčovací metodou.
Pepici nam tu nieco budu rozpravat o banoch a multinickoch a sami v CZ pozbierali permice vsade kde sa dalo.
(nic proti Ferdo, ty si tu zatial cisty)
Co v pripade, keby pocas Q alebo GP nezavrel DRS (alebo ho zavrel za deaktivacnym bodom) a tu zakrutu by presiel v pohode. Mal by nejaky trest alebo strike?
ano mohlo sa zaseknut, ale DRS je nadizajnovane tak, ze ked je s tym problem tak sa skor zasekne zavrete - zaviera sa pod tlakom vetra. Neviem ci to nahodou nie je takto v pravidlach od 2022.
@helmutko Myslim, ze Magnussen alebo kto uz raz pred rokmi mal takuto nehodu v treningu, kedy sa mu nezavrelo DRS a hned na vjazde do zakruty isiel do hodin a do bariery.
A kde? Povídej, přeháněj…
urcite boli. Nechce sa mi to hladat, nebolo to este pred 2022?
Taky už jsem jinde dostal Ban. A dokonce za pravdu, jen proto, že moderátor chránil své ideály.