LIVE: Druhý tréning na VC Emilia Romagna 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 16:55

Piatkový program Formuly 1 v Imole sa ešte neskončil. O 17:00 nášho času bude pokračovať druhým tréningom, ktorý tímom poskytne ďalšiu príležitosť vyladiť nastavenia monopostov k spokojnosti svojich pilotov. Viaceré stajne ešte majú na čom pracovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198812/live-druhy-trening-na-vc-emilia-romagna-2025

Klasika, jede se F1 a nikdo tu není…

Neboj sa Honzi, ja som tu ako pre teba. :grin:

1 Like

Dominance McLarenu.

Ještě, že Ferrari i RBR přivezl zkopírovaný brzdy McL a u Ferrari neslyšíš nic jinýho, než stížnosti na brzdy

Proč Alonso nemá vylepšení ani v FP2? :thinking:

1 Like

Protože se rozhodli to mít jen u Strolla. Dnes po FP rozhodnou, jestli s tím budou pokračovat dál

1 Like

No jasně že s tím budou pokračovat dál, protože jistota je ta že s tím starým pokračovat nemá vůbec žádný smysl :smile: Jako Alonso už tam asi fakt jen šoupe nohama a točí se to jen kolem Strolla.

Tak točí, to víme. Ale jak vidíš, tak Alo se starou specifikací na medium je rychlejší :smiley:

Vacsinou dostavaju vylepsenia najskor jednotky v time. :grin:

No moc jsem toho neviděl, takže z toho není dobrý pocit?

Ale jo je, to jen Stroll to zase neposkládal :smiley:

2 Likes

Moc jsme se toho zatím nedozvěděli kromě toho, že ostatní za McLarenem toho dosud asi moc neokoukali. Pěkně znova Hadjar až na tu krešku, ale má ještě nárok, a taky Júki - něco přes desetinu od Maxe je hodně dobré. Dá se samozřejmě čekat, že v kvalifikaci Max odskočí, ale zatím mi připadá, že se Júki s autem moc nepere, což by bylo fajn. Gasly pěkně, ale zatím těžko dělat závěry.

@Situs @HellHogr
Alonso dominuje na medium bez upgradů.

Spíš pod desetinu.

Tak pod desetinu.

1 Like

No zklamání.
Čekal jsem hodně.

To já od Mercedesu a Kimiho taky, když soupeři neměli ani vyjíždět

7 performance upgradů z toho světovýho tunelu a zase nic.

1 Like

Kimi má furt nastaveno na Miami. Vítězný nastavení se nemění.

1 Like