LIVE: Druhý tréning na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Po úvodnej rozjazde si od druhého voľného tréningu na Veľkú cenu Bahrajnu sľubujeme oveľa reprezentatívnejšie výsledky. Predpokladáme, že uvidíme kvalifikačné i pretekové simulácie a takisto všetky tri zmesi pneumatík. Pred nami je najdôležitejších tréningových 60 minút.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144371/live-druhy-trening-na-vc-bahrajnu

Akoze mam skylink uz cez 3 roky a nebol nikdy problem ale uz aj prvy aj druhy trening mi seka jak na 5G datach tak cez kabel dufam ze to nejako opravia😁

Mne to voyo ide zatial ok. Jedine keď startovalo tak to trocha nacitavalo dlhsie tak neviem ci mam dely alebo nie :man_shrugging::joy:

Mercedes moc nízko, diskvalifikace!

Dobre :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Pískej konec. :slight_smile:

Komatsu otočil knoflíkem. :open_mouth:

1 Like

Že by už Hamilton jazdil kvalifikačné kolá ?

Q v 2023

1 Like

Zdravim , kedze Nova na ludi s*rie nemam chut im “za odmenu” platit VOYO. Zostava mi teda nejaky illegal stream kde mi kazdu chvylu sekne alebo vyskoci nejake otravne pop up okno (plus nejaky ten Trojsky konik) . Tak rozmyslam nad F1TV ake su tam moznosti s prenosom obrazu na TV(konkretne mam Samsung) ? je lepsia apka pre Android alebo iPadOS , Uvazujem nad F1TV Access 29,99Eur za rok.

neregistrujes nejaku nizsiu kvalitu obrazu? idem na max. rozliseni, ale pride mi to pomerne dost biedne. podla mna velmi nizky bitrate.

Mercedes PU kope riť.

Mercedes kativoval to zavěšení, podvodníci

to jsou ty gombíky :slight_smile:

Určitě TV access nekupuj. To je dost okleštěná nabídka a myslím, že tam není ani TV přenos live.
Takže určitě za těch 60 full service. :slight_smile:

3 Likes

1 Like

pouzival som na androide, takze s ios neviem porovnat, ale dnes prakticky kazdy android mobil podporuje zrkadlenie obrazu prostrednictvom wifi (kazdy vyrobca to ma pomenovane podla seba). ak ma tv wifi, nemal by s tym byt problem. fungoval som tak niekolko mesiacov. dnes su aj kable hdmi > usb-c, kde sa da mobil priamo prepojit s telkou a obraz ide 1:1, ale to treba vyskusat. odporucam nieco take objednat napr. z alzy a ked to nebude fungovat, tak vratit.

1 Like

v access je race replay dostupny 24 hodin po zavode. jeden kolega vacsinu vikendov pracuje a tak mu to plne vyhovuje, ma to za par. :slight_smile:

Zopakuje sa 2012 sezóna?

Nemyslím si, myslím si, že Red Bull potřebuje vyladit nastavení, aby otevřeli full potenciál a pak budou lítat

2 Likes