LIVE: Druhý tréning na VC Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 16:45

Najdôležitejšia časť príprav na tohtoročnú Veľkú cenu Bahrajnu sa o malú chvíľu začne. Najrelevantnejší druhý tréning odhalí tímom najviac o ich monopostoch, balanse, správaní pneumatík, a nám načrtne, aké je aktuálne rozloženie síl v padoku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194624/live-druhy-trening-na-vc-bahrajnu-2025

Kde jste všichni? Konečně si můžu v klidu sednout k TV, tak tady snad nejsem sama :smile:

Nejseš. :slightly_smiling_face:

1 Like

Koukala jsem jedním okem i na FP1, ale bylo to takové nijaké. Žádný relevantní výstup, tak snad teď.

Ano, moc z FP1 nevieme.
Vela “nahradnikov” a nereprezentativne podmienky.
Tie terajsie su uz ako budu pocas zavodu, tak uvidime :slight_smile:

obrazek

Pre mňa sledovanie tréningov nie je nutnosťou, ale pred chvíľou sme sa vrátili z kočíkovania, prihlásil som sa na fórum a pozerám, že akurát pôjde 2. tréning, tak som si to zapol. FP1 som nevidel.

O nic jsi fakt nepřišel, co jsem viděla, nějak se tam všichni placatili :slight_smile: .

2 Likes

Alonso technický problém? To už není možný.

Vybral volant počas jazdy. :slightly_smiling_face:

On už naschvál zvolnil zatáčku před tím, viděl že to není ok.

Teda ale zatím to není o nic lepší. Zatím snad jezdí samí začátečníci ve vypůjčených přilbách!

Stroll už se nesnaží ani skrývat tu sabotáž :smiley:

Som nevedel, že sa dá volant vytiahnuť počas jazdy. Asi bol nejako zle upevnený, či?

No tady to už může být ale velmi nebezpečné :thinking:

Vypadá to tak, nejprve jsem si myslel že ho chce restartovat, ale asi to bylo prostě ohledně toho upevnění.

4 Likes

Tak to je stejný jako brzdy v Číně, když selhaly, taky to mohlo být velmi ošklivé

2 Likes

@Situs @HellHogr
Snad je to jen blbá náhoda, ale jsou to docela hnusný faily… :weary:

2 Likes

Ještě aby vůbec vyjel, neskutečný.

2 Likes

Jak mu zustal ten volant v ruce :astonished:…to je jak ze spatnyho vtipu fakt. :weary: Hlavne, kdyz v Cine mu odesly bzrdy, ktery mel udajne jiny nez Stroll.

2 Likes