Podľa mňa 4 desatiny na nováčika na trati ktorá je tak ľahká na chyby nie je veľa.
A hlavne aj Liam aj Kimi postupne stiahli oproti 1 tréningu dosť výrazne
Hlavne tam bolo nič nerozflakat
Podľa mňa 4 desatiny na nováčika na trati ktorá je tak ľahká na chyby nie je veľa.
A hlavne aj Liam aj Kimi postupne stiahli oproti 1 tréningu dosť výrazne
Hlavne tam bolo nič nerozflakat
Urcite lepsie taka strata a nerozbit, ako byt trochu blizsie, ale rozbit.
Na novacika to nie je (pri)vela, ale ani malo, no zatial o nic nejde. Ak by ta strata mala znamenat stred pola ci druhu desiatku na starte, tak to asi nebude OK, to uvidime zajtra
Sainz mení tím pravidelne, nie jeho chybou. Lujzo mení tím a motor prvý krát od 2007 a je rok 2025. A sainz je o niečo mladší
Tak ono v treningu na absolutnom limite nejde skoro nikto. Neviem, preco by tam jazdci Mercedesu mali byt nejakou zasadnou vynimkou, o to viac, ze Russellovi nechybalo malo, aby ako Bearman dopadol.
Mimo to aj jazdci samotni priznali, ze tam tempo na makkych pneumatikach jednoducho nebolo. Mozno sa im podari pohrat s nastavenim a dostat auto do optimalneho okna, ale dnesok skor potvdzuje obraz, ktory u Mercedesu vidime uz od roku 2022. V nejakom uzkom okne a za stych podmienok funguje ich auto dobre, ale je to velmi nepredvidatelne.
U Hamiltona neviem, faktom je, ze konzistentne stracal styri desatiny a viac. V pretekovom tempe to bolo lepsie, ale sam Hamilton priznal, ze to z pohladu rychlosti este nie je ono.
Ja som hovorila len a len o Tom rozdiele medzi Russellom a Antonellim o ničom inom.
Takže trochu nechápem k čomu je táto odpoveď.
Race pace nevyzerá až tak ako problém.
Ale keď nedostaneš do okna červené gumy si v háji v Q a to je dosť podstatné
No to je veselý tohleto.
Zase šíříš data, co před rokem ukazovali AM jako 3 nejrychlejší v Miami?
AM 3 nejrychlejší stále je… jen si musíš otočit monitor o 180 stupňů.
Ja si osobne myslim, ze RB sa poriadne schovava a hra divadielko a zajtra v Q im Verstapen vypali rybnik…
Beckovy tim jazdil slusne casy a dostal sa pred jazdcov top timov… RB bude este tento rok velmi silny. Myslim si, ze prave on bude zvadzat s McLarenom suboje o prve priecky… Tak isto Alpine poskoci…
Vsetko sa ukaze zajtra rano…
Jsem rad kdyz tady obcas mezi nas zavita odbornik…
Mazec start F3, mazec souboje.
První vede po 1. kole o 8 vteřin. To jsem snad neviděl.
Tak nejdřív VSC a teď už SC…
Závodilo se asi 1 kolo.
Klasické demoliční F3 derby.
Závodilo asi asi 7 kol z 20, ale nebylo to tak špatné.
Ale josu 4 DRS, a ani jeden náznak předjetí. Účinnost DRS slabá…