LIVE: Druhý t réning na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Stroll jen 2 desetiny za Verstappenem? Co se děje? :upside_down_face:

Verstappen se už chystá zaměřit na rodinu přece

1 Like

Moje postrehy:

• Mclaren jasne na cele, ale Ferrari by (minimalne v kvalifkacii) mohlo prekvapit a byt blizsie nez sa zda
  • Leclerc je velmi jasne pred Hamiltonom, Russell je velmi jasne pred Antonellim, Verstappen je velmi jasne pred Lawsonom
  • Red Bull posobi otrasne. A uvedomuje si to aj Verstappen, ked uprednostni zmenu nastavenia pred pretekovymi simulaciami
  • Mercedes tiez vyzera pomerne slabo, ak nieco, tak to zatial vyzera tak, ze im Ferrari a Mclaren odskocili a stred pola sa priblizil
1 Like

Všechno se dalo čekat vzhledem k statusům nově příchozích ne? A u Antonelliho jako nováčka

2 Likes

Ja si nemyslim, ze vsetko sa da odovodnit statusom “noveho prichoziho.” U Antonelliho dajme tomu, ten je velmi neskuseny.

Ale Hamilton je jeden z najskusenejsich jazdcov v startovom poli, sedemnasobny majster sveta. Uz aj Sainz vyzera, ze sa vo Williamse adaptoval vyrazne lahsie. Ked to zvladne Sainz, preco nie Hamilton?

2 Likes

Tak já bych to hodnotil po 4 závodech, jestli Ham.bude výrazně zaostavat, tak ok, ale teď je moc brzo na to

3 Likes

To mas urcite pravdu, moj postreh sa vztahoval iba na tento trening. Na dalsich pretekoch to moze vyzerat inak, ale zatila je tam jasny rozdiel.

Bude v RB swap jezdců?
Yuki s Hadjarem do hlavního týmu?

2 Likes

Mně teď začala swappovat paměť, mám bottleneck.

1 Like

V Red Bulle to už hodnú chvíľu ťahá len Verstappen.

5 Likes

Ja neverím zatiaľ žiadnym :rofl:

V takom McLarene dodnes pripisuju stratu minulorocneho titulu zaostavanim v prvych styroch pretekoch. Suhlasim s Miftym, ako sedemnasobny majster sveta by mal byt Hamilton schopny posadit sa do Ferrari a jazdit na svojej najvyssej urovni okamzite. Alebo inak, ak to s bojom o titul mysli vazne, tak si nemoze dovolit cakat 4 preteky, kym prestane zaostavat.

Ja si hlavne u Mercedesu myslím, že tá pol sekunda zajtra nebude reálna

Skôr si myslím, že pokyn znel jasne= nedopadnút ako Bearman a nerozbiť sa.

Podľa mňa George testoval auto, a Kimi trať. Je jasné, že to nenapali v 1 tréningu keď ma 3 …už to raz skúšal a dobre nebolo.

Nečakám,že by bol takto ďaleko. V priebehu tréningov sa zlepšil o 3 skoro 4 desatiny …takže vidieť, že nejde ešte po absolútny výkon

To isté u Hamiltona

1 Like

Je to 1 deň, prvé 2 tréningy
Môžu ísť úplne iný program, Hamilton si ešte môže ohmatavat auto

Ešte sa učia čo s autom a gumami, neznamená to, že to do zajtra nezoptimalizuju

Prvy krát sa pravdu dozvieme zajtra ráno.

Skôr nie a potom budeme 1x sudit kto koľko stráca

Někdo pls. spolehlivý odkaz na online sledování zdarma?

Nekdo u jinyho clanku psal, ze se diva pres totalsportek. Zkus to tam.

1 Like

Piskaju cievky, pocujem az na Stodulky

Pozrel som oba treningy zo zaznamu.
Zatial samozrejme priskoro na vacsie hodnotenia, karty sa odkryju az zajtra, navyse specificka trat a zmena pocasia/teplot moze tiez vela zmenit a prve VC mozu ponukat aj rozne obrazy…

Zatial to vyzera na McLaren a Ferrari na cele (nezda sa mi McLaren odskoceny, v Q vyrovnane a v RP asi o daco lepsie McLaren), potom Mercedes, RB (uvidime, co este dokazu zmenit nastaveniami) podobne a zvysok (naj asi W).

Ollie zbytocna chyba, ale stava sa, naopak Hadjar a Doohan zatial skor pozitivne prekvapenie.
Som zvedavy aj na realne straty na kolegov v podani Lewisa, AKA a Liama, nateraz o daco vacsie nez by to chcelo (sa patrilo), ale lepsie nez to rozbit…

2 Likes