Stroll jen 2 desetiny za Verstappenem? Co se děje?
Verstappen se už chystá zaměřit na rodinu přece
Moje postrehy:
- Mclaren jasne na cele, ale Ferrari by (minimalne v kvalifkacii) mohlo prekvapit a byt blizsie nez sa zda
- Leclerc je velmi jasne pred Hamiltonom, Russell je velmi jasne pred Antonellim, Verstappen je velmi jasne pred Lawsonom
- Red Bull posobi otrasne. A uvedomuje si to aj Verstappen, ked uprednostni zmenu nastavenia pred pretekovymi simulaciami
- Mercedes tiez vyzera pomerne slabo, ak nieco, tak to zatial vyzera tak, ze im Ferrari a Mclaren odskocili a stred pola sa priblizil
Všechno se dalo čekat vzhledem k statusům nově příchozích ne? A u Antonelliho jako nováčka
Ja si nemyslim, ze vsetko sa da odovodnit statusom “noveho prichoziho.” U Antonelliho dajme tomu, ten je velmi neskuseny.
Ale Hamilton je jeden z najskusenejsich jazdcov v startovom poli, sedemnasobny majster sveta. Uz aj Sainz vyzera, ze sa vo Williamse adaptoval vyrazne lahsie. Ked to zvladne Sainz, preco nie Hamilton?
Tak já bych to hodnotil po 4 závodech, jestli Ham.bude výrazně zaostavat, tak ok, ale teď je moc brzo na to
To mas urcite pravdu, moj postreh sa vztahoval iba na tento trening. Na dalsich pretekoch to moze vyzerat inak, ale zatila je tam jasny rozdiel.
Bude v RB swap jezdců?
Yuki s Hadjarem do hlavního týmu?
Mně teď začala swappovat paměť, mám bottleneck.
V Red Bulle to už hodnú chvíľu ťahá len Verstappen.
Ja neverím zatiaľ žiadnym
V takom McLarene dodnes pripisuju stratu minulorocneho titulu zaostavanim v prvych styroch pretekoch. Suhlasim s Miftym, ako sedemnasobny majster sveta by mal byt Hamilton schopny posadit sa do Ferrari a jazdit na svojej najvyssej urovni okamzite. Alebo inak, ak to s bojom o titul mysli vazne, tak si nemoze dovolit cakat 4 preteky, kym prestane zaostavat.
Ja si hlavne u Mercedesu myslím, že tá pol sekunda zajtra nebude reálna
Skôr si myslím, že pokyn znel jasne= nedopadnút ako Bearman a nerozbiť sa.
Podľa mňa George testoval auto, a Kimi trať. Je jasné, že to nenapali v 1 tréningu keď ma 3 …už to raz skúšal a dobre nebolo.
Nečakám,že by bol takto ďaleko. V priebehu tréningov sa zlepšil o 3 skoro 4 desatiny …takže vidieť, že nejde ešte po absolútny výkon
To isté u Hamiltona
Je to 1 deň, prvé 2 tréningy
Môžu ísť úplne iný program, Hamilton si ešte môže ohmatavat auto
Ešte sa učia čo s autom a gumami, neznamená to, že to do zajtra nezoptimalizuju
Prvy krát sa pravdu dozvieme zajtra ráno.
Skôr nie a potom budeme 1x sudit kto koľko stráca
Někdo pls. spolehlivý odkaz na online sledování zdarma?
Nekdo u jinyho clanku psal, ze se diva pres totalsportek. Zkus to tam.
Piskaju cievky, pocujem az na Stodulky
Pozrel som oba treningy zo zaznamu.
Zatial samozrejme priskoro na vacsie hodnotenia, karty sa odkryju az zajtra, navyse specificka trat a zmena pocasia/teplot moze tiez vela zmenit a prve VC mozu ponukat aj rozne obrazy…
Zatial to vyzera na McLaren a Ferrari na cele (nezda sa mi McLaren odskoceny, v Q vyrovnane a v RP asi o daco lepsie McLaren), potom Mercedes, RB (uvidime, co este dokazu zmenit nastaveniami) podobne a zvysok (naj asi W).
Ollie zbytocna chyba, ale stava sa, naopak Hadjar a Doohan zatial skor pozitivne prekvapenie.
Som zvedavy aj na realne straty na kolegov v podani Lewisa, AKA a Liama, nateraz o daco vacsie nez by to chcelo (sa patrilo), ale lepsie nez to rozbit…