Ten je pošahanej
No, má prostě komplexy a neumí je řešit, tak se attachuje na neznámého člověka na foru o F1
Ne, jen píšu že jsi problémový a přesně tyhle multinickové nenávistné praktiky ničí diskuzi. Ale chápu že to je asi cíl.
Tím padáš do Ignoru, měj se.
On ti funguje s podobnými jen na rozložení diskuze, nic víc
Jedine co tu nici diskusiu je Hogr. Okrem teba, Spinelesssheep a Puffa sa s nim nikto normalne nebavi. Bud ho ludia ignoruju, alebo ho nenavidia(tych je totalna vacsina). Ale je mi jasne, ze takeho idiota tu admini potrebuju, lebo vsak generuje prispevky…
Ho ignoruj ne? Proč ztrácíš čas s někým koho nenávidíš?
Alonso má hroznou degradaci pneu
Nemyslím si, že jede program délky zavodu
A řeknu ti proč to je.
Protože zase stvořil šrot jako vždycky.
Břídil je to a neumětel.
Moc se těším .
No to asi ne, ale takový stint nevypadá uplně nejlépe a ty pneu jim prostě moc nedrží Ale třeba to chtějí takto hrotit, aby našli limity pneu.
Ještě přidej občas ježka, norďáka, evap atd.
Ne, problém je v tom, že ty, Jos (který furt píše o komplexu, tak stalkuje a vytvaří si tyhle směšné účty), Lole a @Dietrich_Reimann, sorry ještě bot máte vůči mě nějakej problém. Ale ten problém je váš. 5 uživatelů není většina fóra, většina fóra buď diskutuje, nebo ignoruje, ale vy ne. Vy tu tvoříte hejt toxick příspěvky a pak napíšete, že problém je jinde. Jako chapu, že nemáte žádnou sebereflexi, ale vás 5 by mohlo dohromady poskladat dvouciferne IQ, abyste to pochopili
No otázka je, jestli je to vůbec o pneu
Hodina a půl za námi, víc toho neodjel
Jistě že není Bed Johne, je to o tom mamlasovi za volantem.
Dělají aero checky
Dnes troska nuda… McLaren & Mercedes nizsie polozeny monopost ako zbytok, Williams sa snazi ukazat v peknom svetle (ako vzdy pocas testov)
Uz nas je 5, minule som to bol len ja a robot.
Ked zisti, ze aj jezko ho trolli, tak nas bude 6. K tomu este Ferda a asi dalsich 10 ludi, co mi pravidelne lajkuje komentare a je to cele forum okrem alzackej uderky.
Mlutinick co rozkládá diskuzi 🫠
Ja tu nemam s nikym problem
Ak nejaky nastane tak sa razom vyriesi a ideme dalej
Si dostal ban ci co