To se stát může. Loňský RB bude výkonný i letos.
Nic ty chromozome, že už se AT nejmenuje AT, ale RB, alespoň se nauč názvy týmů, nebo to je taky na tebe moc složitý?
Honzík si zase nedal lieky ráno asi.
Perez dostal za ukol otestovat brzdy, vsechno funguje jedeme dal
Tohle neni reakce na Perezovy plameny, Horny toho ma rozjetyho vic
Visa je Visa, Red Bull je skrátene RB. Každý to tak doteraz písal a nebudem to kvôli tebe meniť. To, že si ■■■■■■■■ a nevieš to z konextu vyčítať nie je môj problém.
Taký @luiv.eu to bez problémov pochopil, takže chyba nebude na mojej strane.
Chápu, je to na tebe moc složitý, tak třeba příště
Zložitý je význam “crying post”. Ale chápem, že ako rodinný príživník si sa nikdy nemusel spoliehať sám na seba, a tak si nemal motiváciu sa vzdelávať.
Evidentne to máš v mozgovni trošku pomotané, keď sám píšeš na Red Bull RB.
Teraz to už nehrá š na srandu. Už každý vidí, že si provokatérsky ch-uj.
Tak nemůžu za to, že se necháš živit rodinou ten stud si tu pak vybleješ
Já se tě tak moc bojím, že sem si to rozmýšlel jestli si můžu dovolit ti to napsat nebo ne, protože zlobivej Honzík, to nechceš mít potíže tak pardon králi
Jolyon Palmer stojí v jedenástej zákrute a sleduje monoposty. Ferrari bolo podľa neho veľmi nedotáčavé, ale Charles Leclerc i napriek tomu vylepšil dnešné maximum na 1,31:750.
… Sainz možná ještě neřekl poslední slovo
@Dietrich_Reimann nepiš další slohovku prosím, stejně to budou 3 věty, který lepíš dalších 10 minut, ušetři si čas a sílu
Ja sa nechávam živiť tvojou mamkou. Hovor mi oci Honzíku.
Honza dneska je ostrej bacha, tak aby ti neposlal jedno naskočené koleno
Omluva přijata, máš ode mě svolení tu dále diskutovat
Já vím, že jsi na tom s mentální vyspělostí špatně, ale až tak, že používáš to co 13-ti letí puberťáci? To je mi líto, že jsi na tom tak špatně
Legální to je, ale nemohu se zbavit dojmu že přijít s tím Aston tak už se mění pravidla, jako loni.
No, já si nejsem jistej tím uchycením
Já si nejsem jistý FIA.