LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

To se stát může. Loňský RB bude výkonný i letos.

Nic ty chromozome, že už se AT nejmenuje AT, ale RB, alespoň se nauč názvy týmů, nebo to je taky na tebe moc složitý? :joy:

1 Like

Honzík si zase nedal lieky ráno asi.

Perez dostal za ukol otestovat brzdy, vsechno funguje jedeme dal :fire:

Obrázok

Tohle neni reakce na Perezovy plameny, Horny toho ma rozjetyho vic :rofl:

2 Likes

Visa je Visa, Red Bull je skrátene RB. Každý to tak doteraz písal a nebudem to kvôli tebe meniť. To, že si ■■■■■■■■ a nevieš to z konextu vyčítať nie je môj problém.

Taký @luiv.eu to bez problémov pochopil, takže chyba nebude na mojej strane.

Chápu, je to na tebe moc složitý, tak třeba příště :slightly_smiling_face:

Zložitý je význam “crying post”. Ale chápem, že ako rodinný príživník si sa nikdy nemusel spoliehať sám na seba, a tak si nemal motiváciu sa vzdelávať.

Evidentne to máš v mozgovni trošku pomotané, keď sám píšeš na Red Bull RB. :slight_smile:

Teraz to už nehrá š na srandu. Už každý vidí, že si provokatérsky ch-uj. :smiley:

Tak nemůžu za to, že se necháš živit rodinou ten stud si tu pak vybleješ :grinning:

Já se tě tak moc bojím, že sem si to rozmýšlel jestli si můžu dovolit ti to napsat nebo ne, protože zlobivej Honzík, to nechceš mít potíže :grin: tak pardon králi :nerd_face:

1 Like

Jolyon Palmer stojí v jedenástej zákrute a sleduje monoposty. Ferrari bolo podľa neho veľmi nedotáčavé, ale Charles Leclerc i napriek tomu vylepšil dnešné maximum na 1,31:750.

… Sainz možná ještě neřekl poslední slovo :open_mouth:

1 Like

@Dietrich_Reimann nepiš další slohovku prosím, stejně to budou 3 věty, který lepíš dalších 10 minut, ušetři si čas a sílu :slightly_smiling_face:

Ja sa nechávam živiť tvojou mamkou. Hovor mi oci Honzíku.

1 Like

Honza dneska je ostrej bacha, tak aby ti neposlal jedno naskočené koleno :joy:

2 Likes

Omluva přijata, máš ode mě svolení tu dále diskutovat

Já vím, že jsi na tom s mentální vyspělostí špatně, ale až tak, že používáš to co 13-ti letí puberťáci? To je mi líto, že jsi na tom tak špatně :pensive:

Legal?

Legální to je, ale nemohu se zbavit dojmu že přijít s tím Aston tak už se mění pravidla, jako loni.

1 Like

No, já si nejsem jistej tím uchycením

Já si nejsem jistý FIA.

1 Like