Je to prostě dříč
Vettel sbíral odpadky a Alo nejspíše kouká ze kterého kanálu by sebral dekl.
Ze by to bylo jak v nejaky hre, kdyz prejedes po deklu ze mas extra bonus energy double speed…
Jestli ve hře to nevím, ale naše šroťáky prý už kanálové dekly neberou.
Uz jich maji dost, tak to by je mohli prodat zpet komunikacim, at je muzou kanalnici nasadit zpatky a tak dale…
Výkup kanálů je dnes trestný. Nikdo si nedovolí dekly vykoupit. Stejně by je museli komunikacím vrátit a ještě by měli velké problémy.
To je prauda, cikani / manazeri si dnes dokazou vybehat takovy platy, maji dnes vetsi rodinny rozpocty nez kdejaky politik amater…
Všichni asi né.
A co nepozna okruh?
Projel zákoutí o kterých nemaj jiní ani potuchy
Žeby motyka vystrelila a Ferrari vyriešilo degradaciu? Možno Serra im na to hodil očko
No jo, ale to ví vždycky jen majitel těch dat, přeci nejsou veřejná. Viz dnešní článek
Ferrari je podozrivo dobré v pretekovom tempe, píše Hughes
kde i takové kapacity vlastně neví. Přesně je tam popsáno to, co nechápu - jak to někdo dokáže odhadnout.
Přitom kolikrát jsem už četl, že na základě GPS někdo určí, že konkurenční tým nejel naplno, mohl by jet o xxx tisícin rychleji apod.
Myslím že GPS data toto skutečně můžou v určité míře určovat. Vycházím z toho že data při zrychlení vykreslují nějaký vzorec na základě odporu, hmotnosti a výkonu. Čím více dat máš tím více lze matematickým modelem určit jaký má auto odpor, jak je těžké či jaký režim motoru je zrovna aktivován. Pro nás rozhodně mimo dosah možností, ale teoreticky bych řekl že něco se z toho určitě vytáhnout dá.
Tam sa počíta priemer kola a podľa toho DEG a u Ferrari vidíš, že stále sú na rovnakom kole skore a nespomalujú
No, zklamali jste mě…
Čekal jsem na to větší ohlas .