LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

@Hedgehog pretoto Ferrari cenzúruje rádiá

1 Like

Horner sa obliekol do timoveho

Před takovými vlnami bych surfoval strachem už na břehu pohonem z vlastních útrob. :grin:

Dneska mistři Ferrari, Max zapomenutý.

To vidí ostatní přes GPS jestli jaké jedou motorové módy. Na to nemusí schovávat rádio.

To je pozitivna sorava? :man_shrugging::joy:

Vyborne. konecne :joy:

No vidíš ten dal 100ft, takže 25m bys zvládnul. :smiley:

Možná se budeš divit, ale já na surfu ještě nikdy ani nestál.

Sainz vyhral takmer o sekundu, sezona skoncila.

2 Likes

Já taky ne. Jen jednou jsem na něm ležel na pláži.

Jeden známý si ze dvou plováků, palety a plachty udělal katamarán. Na první pohled neskutečná hrůza, ale spolu jsme na něm asi 10x překřížovali Těrlickou přehradu.

2 Likes

Mohl bys mi (nebo kdokoliv) vysvětlit, jak to funguje? Už jsem to slyšel mockrát, ale absolutně nechápu princip. Jak ze systému, který určuje pozici někdo dokáže poznat, jaký mám motorový mód, jestli mám plnou nádrž, nebo jedu na výpary, apod.?

Co to je? 2 surfy, paleta, bedna od granátů a fóliák jako plachta? :smiley:

1 Like

Dva plováky ze surfu, plachta taky ze surfu, polyestyren místo sedaček, jedna paleta, jedna bedna a pádlo místo kormidla.
Normálně to funguje a byla velká prča se na tom plavit. :sailboat:

2 Likes

Vidí třeba rychlosti úseků, odpichy… jak a kde třeba brzdí, plno dalšího… a spočítají si to.

O Těrlicku mi vždycky Ostraváci pěli ódy… ale nikdy jsem tam nebyl.

Když výjde počasí, tak je tam skvěle jako všude. Hned vedle je hájenka kde dělají bramborové placky s různou oblohou. Vynikající. :yum:

http://www.penzionhajenka.eu/#listek

No stejně to nechápu. Když nastaví výkon motoru na třeba 95%, tak jak někdo, kdo to neví, to pozná? Respektive, jak může vědět, že nejede na maximum a to auto prostě není jen pomalý? Do toho ještě množství paliva, nastavení kdečeho…

1 Like

Tak to je mazec… Suchozemectví má občas svoje výhody!

1 Like