Táta a syn. resp. reinkarnace
Ale Zdenda Míka mu doporučil ať nevyhrává letos F2… ať si nechá otevřené dvěře všemi směry.
Ten oversteer Sainzovi sedí.
Už jsem si to poslechl, no prostě není kam spěchat a ty to víš
Tvl ten eisking aj s fabrym a mikom je jeden z naj co som pocul
Není to tím, že tam je Fabry?
Není.
Do tak velkýho týmu jako je Mercedes a ještě k tomu po Hamiltonovi…
To nechceš…
Nejak to celkovo sadlo, dufam len, ze medzi nim a eielem sa nebude ukotvovat dominancia lebo aj na videu je parkrat vidiet ako fabry eiselemu trosku povedzme prekaza
Díky, tomu, že se tady o tom bavíte, tak jsem zjistil, že je tam Fabry, jsem vůbec netušil, tak se na to rád kouknu
Ja viem, že pokiaľ nedominuješ na základe jednej veci tak sa ťažko dominancia zastavuje. Ale aj ako fanúšik RB musím uznať, že takáto dominancia športu proste škodí a niečo budú musieť skúsiť. Je môžné, že zase to zareže iný tím ako minulý rok Aston alebo rok pred tým Ferrari… pokojne môžu vo FIA na niečo prísť a RB obmedziť ako Mercedes na prelome 20/21 a môže byť ešte zábavne.
Urcite tomu daj sancu, pokial nepoznas Boxovu ulicku tak tu odporucam osobne este viac
To mi raz odporucil @Situs a od tej doby nevynecham
Znám znám, akorát toho času tolik není práce pak posilovna nebo mma, udělat nějaké jídlo a konec dne každopádně díky za doporučení, ale už jsem to zaznamenal taky. @PUFF to tady kdysi dával na to odkaz, tak jsem si to prověřil
Neseká se vám F1TV poslední hodinku?
Musel jsem pryč. Teď se nedívám.
Cas mame vsetci rovnaky len ide o tie priority ale chapem ta moj mozog je zdegenerovany na tolko ze prave tieto podcasty mam u robenia muziky na pc alebo u nejakej hry pustene skoro vzdycky
Mě se seká proces pochopení ohledně fungování FIA
Jsem nevěděl, že tvoříš hudbu, budu rád, když bys potom poslal nějaké tvé počínání, klidně do PM, nebo jak je libo, díky
Bruno je synovec. Nevím, že by měl Ayrton syna.
Restartoval jsem MultiViewer a pomohlo to
Jinak myslíš na to přední křídlo Mercedesu?
Ach ty gombíky