LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Táta a syn. resp. reinkarnace

Ale Zdenda Míka mu doporučil ať nevyhrává letos F2… ať si nechá otevřené dvěře všemi směry.

Ten oversteer Sainzovi sedí. :slight_smile:

1 Like

Už jsem si to poslechl, no prostě není kam spěchat a ty to víš :grinning:

1 Like

Tvl ten eisking aj s fabrym a mikom je jeden z naj co som pocul

Není to tím, že tam je Fabry?

1 Like

Není.
Do tak velkýho týmu jako je Mercedes a ještě k tomu po Hamiltonovi…
To nechceš… :slight_smile:

Nejak to celkovo sadlo, dufam len, ze medzi nim a eielem sa nebude ukotvovat dominancia lebo aj na videu je parkrat vidiet ako fabry eiselemu trosku povedzme prekaza

Díky, tomu, že se tady o tom bavíte, tak jsem zjistil, že je tam Fabry, jsem vůbec netušil, tak se na to rád kouknu

1 Like

Ja viem, že pokiaľ nedominuješ na základe jednej veci tak sa ťažko dominancia zastavuje. Ale aj ako fanúšik RB musím uznať, že takáto dominancia športu proste škodí a niečo budú musieť skúsiť. Je môžné, že zase to zareže iný tím ako minulý rok Aston alebo rok pred tým Ferrari… pokojne môžu vo FIA na niečo prísť a RB obmedziť ako Mercedes na prelome 20/21 a môže byť ešte zábavne.

Urcite tomu daj sancu, pokial nepoznas Boxovu ulicku tak tu odporucam osobne este viac :ok_hand:

To mi raz odporucil @Situs a od tej doby nevynecham

2 Likes

Znám znám, akorát toho času tolik není :smiley: práce pak posilovna nebo mma, udělat nějaké jídlo a konec dne :smiley: každopádně díky za doporučení, ale už jsem to zaznamenal taky. @PUFF to tady kdysi dával na to odkaz, tak jsem si to prověřil

1 Like

Neseká se vám F1TV poslední hodinku? :thinking:

Musel jsem pryč. Teď se nedívám. :smiley:

Cas mame vsetci rovnaky len ide o tie priority ale chapem ta :grinning: moj mozog je zdegenerovany na tolko ze prave tieto podcasty mam u robenia muziky na pc alebo u nejakej hry pustene skoro vzdycky :grinning:

Mě se seká proces pochopení ohledně fungování FIA

Jsem nevěděl, že tvoříš hudbu, budu rád, když bys potom poslal nějaké tvé počínání, klidně do PM, nebo jak je libo, díky

1 Like

Bruno je synovec. Nevím, že by měl Ayrton syna.

Restartoval jsem MultiViewer a pomohlo to :man_shrugging:

Jinak myslíš na to přední křídlo Mercedesu?

Ach ty gombíky :smile: