Ani bych se nedivil, kdyby před Bahrajnem šel do Williamsu Mick.
Zatím špatná spolehlivost. A když už jedou, tak to zazdí Serža.
Veď to rovno napíšte že sú Vám sympaticky jednoduchý ľudia s jednoduchými názormi a ktorí hovoria len to čo sa Vám páči.
Po novom aj willamsu ne
No keby sa nieco take dalo vymysliet, tak uz by podla mna Wolff plakal, ze treba zlepsit bezpecnost. Lenze RB je tak komplexne auto, ze vynika ako celok a nie jednou konkretnou castou. V 2022 to skusili a odpisali akurat tak Ferrari a naskok RB sa zvysil. V 2023 sa pozreli na flexi prvky a odpisali Aston a RB este vo vacsej pohodne uplne sam na cele.
Ale no tak, tomu přece nemůžeš věřit, to se nestane.
Že se to nestane nebo stane?
Nemyl si uprimnych ludi s jednoduchymi.
Viem, ze uprimnost sa uz dnes nenosi a je doba, ze je v kurze byt maximalne korektny voci kazdemu, a za cenu nalepky toho dobreho si kludne sr.at do huby, ale takito ludia mi nikdy sympaticky nebudu.
Prave Verstappen s Alonsom maju nazory, ktore su uprimne a trefne, hoci nie s uplne kazdym ich nazorom suhlasim (nie som fanatik).
Nestane se to, Serža určitě začne sezonu.
Když se mu nepovedou první 3 závody a Albon naváže ne loňskou sezonu, tak ho vyrazí…
Testy mu zatím moc nepomáhají.
Měl to být novej Serža. Prý nabral 5kg svalů. A je psychicky na topu.
Taky jsem slyšel co o něm nový šéf říkal. Prý bude překvapením sezony. Namyšlenej asi bude dobře
Verstapen je práve človek takmer bez názoru a bez dakeho širšieho rozhľadu, ktorého len zaujíma jazdenie a tak sa aj správa. To, že povie čo chce neznamená automaticky rozumný názor. A mimo to povedať, že Vettel a Hamilton to rozprávajú lebo je to korektne je dosť odveci. Oni to nemusia hovoriť, ale chcú lebo vidia život aj mimo formuli.
Jsi se zamiloval viď? Počkej si ještě chvilku, má ještě celou sezonu F2 a pak nejspíše 2-3 roky ve Williamsu.
Vypadá jak syn Senny… možná se Senna reinkarnoval…
Vůbec, takže potřebuješ ještě brýle
Možná vzdáleně vlasy a kombinéza
Vsak a preto sa k veciam mimo F1 nevyjadruje. Clovek nemusi mat na vsetko nazor (na veci, ktoreho nezaujimaju) a vzdy je lepsie nemat nazor ako mat nazor za kazdu cenu.
Ohladom F1 ma nazor takmer na vsetko a nepocul som od neho este nejaky vyslovene hlupy nazor. Ak hej, kludne mi ho sem napis a mozme o tom diskutovat.
Narazal som najma na Hamiltona a jeho korporatne PR kecy (ohladom inych timov, ohladom vlastneho timu atd.).
Snad nebude mat po nom vsetko a nebude oblubovat neplnolete dievcata.