LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Ani bych se nedivil, kdyby před Bahrajnem šel do Williamsu Mick.

Zatím špatná spolehlivost. A když už jedou, tak to zazdí Serža.

1 Like

Veď to rovno napíšte že sú Vám sympaticky jednoduchý ľudia s jednoduchými názormi a ktorí hovoria len to čo sa Vám páči.

Po novom aj willamsu ne :grinning:

No keby sa nieco take dalo vymysliet, tak uz by podla mna Wolff plakal, ze treba zlepsit bezpecnost. Lenze RB je tak komplexne auto, ze vynika ako celok a nie jednou konkretnou castou. V 2022 to skusili a odpisali akurat tak Ferrari a naskok RB sa zvysil. V 2023 sa pozreli na flexi prvky a odpisali Aston a RB este vo vacsej pohodne uplne sam na cele.

Ale no tak, tomu přece nemůžeš věřit, to se nestane.

Že se to nestane nebo stane? :smiley:

Nemyl si uprimnych ludi s jednoduchymi.

Viem, ze uprimnost sa uz dnes nenosi a je doba, ze je v kurze byt maximalne korektny voci kazdemu, a za cenu nalepky toho dobreho si kludne sr.at do huby, ale takito ludia mi nikdy sympaticky nebudu.

Prave Verstappen s Alonsom maju nazory, ktore su uprimne a trefne, hoci nie s uplne kazdym ich nazorom suhlasim (nie som fanatik).

4 Likes

:eyes: :eyes: :eyes:

Nestane se to, Serža určitě začne sezonu.

Když se mu nepovedou první 3 závody a Albon naváže ne loňskou sezonu, tak ho vyrazí…
Testy mu zatím moc nepomáhají.

Měl to být novej Serža. Prý nabral 5kg svalů. A je psychicky na topu.

1 Like

Taky jsem slyšel co o něm nový šéf říkal. Prý bude překvapením sezony. Namyšlenej asi bude dobře :grinning:

1 Like

Verstapen je práve človek takmer bez názoru a bez dakeho širšieho rozhľadu, ktorého len zaujíma jazdenie a tak sa aj správa. To, že povie čo chce neznamená automaticky rozumný názor. A mimo to povedať, že Vettel a Hamilton to rozprávajú lebo je to korektne je dosť odveci. Oni to nemusia hovoriť, ale chcú lebo vidia život aj mimo formuli.

Jsi se zamiloval viď? :smile: Počkej si ještě chvilku, má ještě celou sezonu F2 a pak nejspíše 2-3 roky ve Williamsu.

1 Like

Vypadá jak syn Senny… možná se Senna reinkarnoval…

1 Like

Vůbec, takže potřebuješ ještě brýle :smile:

Možná vzdáleně vlasy a kombinéza :face_with_hand_over_mouth:

Vsak a preto sa k veciam mimo F1 nevyjadruje. Clovek nemusi mat na vsetko nazor (na veci, ktoreho nezaujimaju) a vzdy je lepsie nemat nazor ako mat nazor za kazdu cenu. :slight_smile:

Ohladom F1 ma nazor takmer na vsetko a nepocul som od neho este nejaky vyslovene hlupy nazor. Ak hej, kludne mi ho sem napis a mozme o tom diskutovat.

Narazal som najma na Hamiltona a jeho korporatne PR kecy (ohladom inych timov, ohladom vlastneho timu atd.).

4 Likes

Snad nebude mat po nom vsetko a nebude oblubovat neplnolete dievcata. :smiley:

1 Like