Liuzzi drží Antonellimu palce: Rýchlosť má a rýchlosť sa nedá kúpiť | Magazín F1 - F1online.sk

Od roku 2010 sme vo Formule 1 videli len troch talianskych jazdcov: Antonia Giovinazziho, Jarna Trulliho a Vitantonia Liuzziho. Teraz sa k nim pridá nová krv, o čo sa postará Andrea Kimi Antonelli, veľká nádej nielen Mercedesu, ale aj celého Talianska. Liuzziho veľmi teší, že opäť niekto prevezme štafetu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174403/liuzzi-drzi-antonellimu-palce-rychlost-ma-a-rychlost-sa-neda-kupit

On si však tú sedačku zaslúži, zaslúži si byť vo Formule 1.

Neznam detaily, ale o zasluhach mluvit, nevim, cesta bude dlouha, hlavne mit pevny krk.

Rýchlosť má to vraví každý aj Wolf to okomentoval , že radšej ho bude učiť spomaľovať. Neviem , mal tam mladého šumiho a naozaj sa mi zdá či jeho asi bolo treba učiť byť rýchlim, a to sa nedá, možno aj narážal naňho takto na diaľku. Mne sa vidí, že určite hej.

Moc mu s @HellHogr fandíme. :slightly_smiling_face:

1 Like

Vsichni mu fandime.

Už sa teším ako Russel roz.ebe Kimiho a som zvedavý načo sa budete vyhovárať

snad nikto neocakava, ze Antonelli porazi Russella…ani Wolff.

Aby nebolo veľaľ ľudí sklamaných a potom tu nevyvádzalo. Tak ale snáď papa Wolf vie na čo vsadil keď je taký mág. Ale môj názor je že George mu ukáže kde je jeho miesto.

To si hádam nikto nemyslí iba ak dáke malé fanúšičky z Talianska .Bude rád ak sa dostane aspoň dva tri krát na bedňu. Džordžo si ho v prvú sezónu vychutná.