Lindblad: Väčšinu lekcií z Formuly 2 nemôžem preniesť do Formuly 1 | Magazín F1 - F1online.sk

Arvid Lindblad napíše jeden z dôležitých mikropríbehov sezóny 2026. Kým v uplynulej sezóne sme mali na štartovom rošte mnoho nováčikov, v budúcom roku to bude len on. Britsko-švédskeho pretekára čaká strmá krivka učenia a veľa vecí preňho bude úplne nových. Ako sám podotkol, účinkovanie vo Formule 2 vás na Formulu 1 príliš nepripraví.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223874/lindblad-vacsinu-lekcii-z-formuly-2-nemozem-preniest-do-formuly-1

Těším se na něj, i když ještě jeden rok v F2 by mu myslím taky neuškodil. Snad dostane poctivou šanci, i když tam už nebude Helmut Marko. Že ho prosazoval je známá věc.

1 Like

Snáď to bude dobré. A dá to zo cťou. Aj keď je trochu divoký :smiley:. Prajem mu to ako tvojmu obľúbencovi :wink:

1 Like

Dík. Já mám široké srdce, vejde se tam víc oblíbenců :slight_smile: . I když někdy to jde těžko dohromady, letos třeba fandit naráz Maxovi a Kimimu musel být docela problém :smile: . Pěkný avatar :slight_smile: .

2 Likes

Dík. Na Kimiho som aj ja zvedavý a budem mu fandiť. Pekný večer :smiley:

1 Like

Já Arvidovi věřím. Talent má hodně velký a Helmut tam nikomu chybět nebude.

No taky může přijít jiný Helmut a držet ochrannou ruku nad jinými oblíbenci, to nikdy nevíš. Ale věřím mu taky, to je jasná věc! Na malomyslnost je času dost.

Já myslím, že Helmuta vyhodili bez náhrady.

Já si radši počkám, jak se to vyvine. Však se nám to pomalu blíží, za chvíli máme první testy, i když nás na ně nepustí :slight_smile: .

Tipuji, že první se na testech práskne Williams. Má to v oblibě jako náhodné a tajemné představení svého vozu.
S novým vozem bude u RB všechno tak trochu vzhůru nohama. Příští rok nebude na nějaké taktizování čas a všichni budou muset tahat za jeden provaz. Arvid se určitě rozkouká dříve, než si u RB všechno sedne do svých šuplíků.

1 Like