Lindblad príjemne prekvapil a prekonal aj Cunodu: Bol som celkom nervózny | Magazín F1 - F1online.sk

Arvid Lindblad je syn švédskeho otca a indickej matky narodený v Británii, ktorý preteká s britskou licenciou. Zároveň má okrem britského aj švédsky pas, čo komentátorom neuľahčuje prácu. Všetkých však zaujímajú predovšetkým výkony na trati a tie sú z jeho strany zatiaľ veľmi dobré.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217499/lindblad-prijemne-prekvapil-a-prekonal-aj-cunodu-bol-som-celkom-nervozny

Žádný div, když jel v Emilovém voze.

Četla jsem, že tam měl taky relativně málo benzínu proti Júkimu, takže asi tak:

• mám radost, zajel nakonec pěkné čisté kolo a můžeme mu připsat kredit
  • porovnání s ostatními bych nepřeháněla, nevíme, za jakých podmínek jezdili ostatní včetně Júkiho.
    Ale koukalo se na něj hezky :smile: .

Z mé strany toho nemůžu udělat mnohem víc. Snažil jsem se tým správně nasměrovat a teď uvidíme, co řekne Max po druhém tréninku.

:smile:

1 Like

Hej máš naprostou pravdu, RB schválně sabotuje druhý auto, oni totiž nechtějí aby dojížděl za Maxem a bral body McLarenu, zároveň stále můžou být 2 v konstruktérech, ale oni nechtějí a radši Yukiho sabotují

5 Likes

Než brát Yuki body soupeřům, radši v Red Bullu připraví Maxe i sebe o titul. Soudě podle antifans.

Že o titul :grin: a k monopostom, sú 2 možnosti, buď nemá Yuki všetko, čo Max ale je tak extrémne postavené auto na neho, že Yuki nemá šancu, keď mu ten monopost jednoducho nesedí na jeho jazdecký štýl…

RB druhý vůz nesabotuje. RB druhý vůz pouze trpí.

Já zatím všechny trenály viděl pouze ze záznamu. Včera pinčus a dnešní hru jsme nazvali jako soustředění. :blush:

2 Likes

Na tej polici je vedľa Alfonsa Muchy originálny obraz Dáma s hranostajom od da Vinciho? :upside_down_face:

3 Likes

Dáma s hranostajem to je, ale bohužel falzum. Ale pro očo laika má stejný půvab jako orginál. :wink:

1 Like

Já jsem teď přišla z pub kvízu, tak to máme omluvené :smile: .

1 Like

Když máte soustředění, to jste si zakázali i klobásy?

1 Like

Přecházíme na zimní dietu. Dnes byla tlačenka s domácí roládou.

1 Like