Limita sa blíži k nule: Stroll prekonal vlastný rekord bizarným rozhovorom | Magazín F1 - F1online.sk

Novinári v padoku si už dávno zvykli na to, že z Lanca Strolla musia odpovede ťahať ako z chlpatej deky. V Monze sa však kanadský pretekár dostal do takej formy, že aj ostrieľaní reportéri otvárali ústa. Otvárali ich aj za Strolla, ktorý ich totiž neotvoril takmer vôbec. Dĺžka jeho odpovedí sa limitne blíži k nule.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213211/limita-sa-blizi-k-nule-stroll-prekonal-vlastny-rekord-bizarnym-rozhovorom

Ajaj, 17sekundový pitstop? To bude muset Alonso kompenzovat :smile: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Oni si myslia v tych mediach ze kazdy den budu o nom pisat clanky, ako ho vlastny otec ma vyhodit z timu, a ze on ich brzdi a je to len tatkov synacik, a potom ze on k nim pride na rozhovor s usmevom a bude im poskytovat 5 minutove analyzy pretekov :smiley:

6 Likes

Však Stroll se nemá za co stydět, poráží i Alonsa, mohl by být před těmi médiami trochu vstřícnější. Nemusí být upovídaným miláčkem, ale trochu věcnější ve svých odpovědích alespoň v celých větách, by neuškodilo.

3 Likes

Nesdílím fascinaci povětšinou opakujícími se generickými odpověďmi jezdců na generické otázky novinářů, takže tohle mě nechává úplně chladným a spíš tomu fandím.
Druhá věc je, jak už tady psal kolega, media Strolla stejně zrovna nechválí, proč by se měl snažit? :slightly_smiling_face:

3 Likes

u Kimiho podobne spravanie voslo do dejin F1 ako najvacsi frajer na roste. Tohoto si budu pamatat ako najvacsieho d3b1la…

1 Like

Dejve, Dejve. Dostaneš feedback za odvedenou práci, co bude nést i nějakou kritiku a místo sebereflexe se urazíš? :smile:

1 Like

takze sa priznavas, ze na hodnotenie pouzivas rozne metre? :slight_smile:

1 Like

je to klasicky priklad toho, ze ked 2 robia to iste, tak to nieje to iste…

2 Likes

feedback dává zaměstnavatel, né potrhlá media :grin:

1 Like

Takže kdyby takhle odpovídali všichni, tak jsi spoko? Co je to zase za nesmysl.
Rovnou mužeš napsat, že ho nikdo moc nechválí tak proč by se měl snažit jezdit nějak…to je hroznej přístup taková odevzdanost.

Pro mě všechny tyhle zpravy jsou jen dukazem, že Lance je pro AM koulí na noze.

2 Likes

Já bych byl spoko, kdyby se mluvilo tehdy, když by bylo co říct. Jenže to by se odbouralo 3/4 času kdy se plácá o ničem. :sweat_smile:

2 Likes

Však ty plácáš o ničem a děláš to rád.
S tím feedbackem to nemyslíš vážně, že ne?:grinning:

2 Likes

Však Hell má pravdu, kdyby se odbouraly příspěvky kde si jen plácal, tak vlastně zmizíš z tohodle fora. :smiley: Takže těžko hledat realně tvuj point. Rozhovory po zavodu jsou fajn.

2 Likes

Já bych ti přál dělat tam toho novináře, aby jsi pochopil point :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

A tobě dává feedback kdo? :stuck_out_tongue:

Však by se vám po mě stýskalo :stuck_out_tongue:

Rozhovory těsně po závodě jsou důvod proč už se většinou nedívám na stupně vítězů :neutral_face:

Však jejich práce je se ptát…a né nutně dostávat odpovědi jaké chtějí. :stuck_out_tongue:

1 Like

Feedback se nedává jen v práci, to můžeš dát i v osobním životě. Dejve už zase jen plácáš a pritom to kritizuješ😀

1 Like

Říkám, měl by jsi si to s ním zkusit a uvidíme jak budeš mluvit s přibývajícím časem tvé smysluplné práce :smile:

1 Like

17s doyebany pitstop to bych ani pred ten mikrofon nelezl, oni ale musi :triumph:

Myslím že Stroll by vůbec před média neměl chodit, nějaký pokuty a tresty, táta to zařídí, tak co :man_shrugging:

1 Like