Lewisov odchod je dobrý pre obe strany, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Pre Lewisa Hamiltona aj Mercedes začína nová kapitola ich histórie. Sedemnásobný šampión opúšťa stajňu z Brackley po jedenástich rokoch a prvýkrát nebude jazdiť s motorom Mercedes. Naopak, tím okolo Tota Wolffa prišiel o svojho lídra a svoj najväčší kasový trhák. Aj keď sa Mercedesu s Hamiltonom vôbec nechcelo lúčiť, Rakúšan je podľa vlastných slov rád, že obaja môžu začať odznovu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186437/lewisov-odchod-je-dobry-pre-obe-strany-hovori-wolff

Wolf je Rad, ze sa Hamilton rozhodol odist sam a nemusi to byt on, kto mu uz odmietne predlzit zmluvu. Ak by tam Hamilton zostal som si na 99% isty, ze dalsiu zmluvu by uz od Wolfa nedostal.

1 Like

teda ak nerátame Georgea” ono to miestami aj vyzera, ze ho nerataju :rofl: Vnutri teamu to mozno vyzera inak, ale v mediach by mu mohli vyjadrit trosku viac podpory, ved Wolff doteraz omielal len Hamiltona alebo sa rozplyval nad Antonellim

2 Likes

Aj po vyhre jedneho ci druheho, bolo pocut v radiu uplne ine emocie… Russell podla mna rychlo s konci v F1…

Mam pocit, ze Wolff by sa obdobne vyjadril aj v pripade, keby sa mu Sir vys*al na topanky.

Pochopitelne.
Ked bol mlady a rychly, chceli sme ho.
Teraz po rokoch, kedy sa Russell ukazal ako rychlejsi uz ho nepotrebujeme.
Ale nemozem to takto narovinu povedat.
Vás Toto Wolf.

1 Like

PROSIM VAS, AJ VAM BLBNE STRANKA ALEBO JE CHYBA IBA U MNA ???
Ked pridem na stranku mam to zastavene na poslednej newske na ktorej som sa nachadazal a aby mi ukazalo nove, musim nanovo refreshnut stranku. Ale nezobrazia sa mi newsky, ale toto hlasenie:

Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information).

Stava sa to aj vam ??? Potom musim stlacit hore nieco v ponuke DOMOV, SPRAVY, VYSLEDKY a potom zase na znak F1 ONLINE hore a uz mi naskocia nove newsky…
Ma s tym niekto skusenost ? VOpred Dakujem :pray:

Ne. Mi se občas nechce stránka aktualizovat, ale stačí kliknout na F5 a vše je v pořádku.
Možná plný cookies.

Hmmm… Možno somarina ale skúšal si vymazať históriu prehliadača?

este nikdy som nemazal… ani cookies :wink:

Pravidelné mazanie histórie je základ. :slightly_smiling_face:

Mozno ak byvas s rodicmi a chodia ti tam :smiley:

Lenže ty tam nemažeš iba históriu. Tú si môžeš dokonca ponechať. Navol si mazanie súborov v medzipamäti a nastavenia webových stránok. I keď ani nechápem prečo toto robím, keď si tu z nás aj tak robíš prdel.

1 Like

Este by si mi mohol napisat navod… prdel si robim, ale mozno v F1 temach, nie pc oblasti… sice hravam hry uz cez 20rokov, ale neviem si ani win preinstalovat… nikdy ma to nezaujimalo a nikdy som nebol nuteny robit si to sam… myslim ten win… :baby:

A čo má rozprávať na jasné položené otázky ?

Prečo Lewis odišiel

No viete George …

Ako to bude s Kimim

No viete George či čo ?

Jasné že viac pozornosti kým sa nejazdí ti putá senzácia Hamilton vo Ferrari

Alebo Kimi v 18 rokoch v top time

Btw on sa nerozplyva Antonelli je výnimočný talent …zatiaľ nie výnimočný pilot F1 ale talent áno. Tak čo má povedať ? Je to kretén nevie krútiť volantom ?

Alebo nám má povedať ako sa má GR na dovolenke ?

Prečo by sa o GR Malo túto off season hovoriť ?

Hovorí sa o Piastrim o Norrisovi o Verstapenovi ? Nie lebo to je stabilita. Tak prečo by sa malo o Russellvi?

A sranda je že keď z ho Toto zastával nič si nevrvavel… Zaujímavé

Možno len nie každý to potrebuje hladkať ego a gule denno denne ako istý 7x MS svojho času chvála Bohu v Taliansku

Jeho kariéra v F1 skončí ? :joy::joy::joy::joy:

Kariéra GR ozaj nezávisí od Mercedesu …keď už máš silné reči akokeby to bol jediný tím na gride.

Ale tak ja všeobecne očakávam že predikcie tohto fóra na úrovni zboznuych želaní zase skončia tak ako že ten Russell v Mercedese nemal ani byť že ? :joy:,

Ja viem, ze ho mas radar… ale on neni ten pravy, zmier sa s tym :smiling_face_with_three_hearts: myslim na boj o titul… musel by mat o triedu lepsi monopost, ako Button 2009…