Lewis Hamilton po príchode do Ferrari obnovil spoluprácu s Angelou Cullenovou | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton otvára nielen novú kapitolu s novým tímom, ale po dvoch rokoch obnovil spoluprácu s Angelou Cullenovou. Niekdajšia pravá ruka sa vracia k sedemnásobnému šampiónovi po dvoch frustrujúcich rokoch v Mercedese. Po prechode do nového prostredia k novým tváram zrejme chce Hamilton vo svojom okolí aspoň niekoho známeho.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185606/lewis-hamilton-po-prichode-do-ferrari-obnovil-spolupracu-s-angelou-cullenovou

Pre dobro Angely dufam, ze si Sir nekupil “cipnutu” elektrokolobezku, lebo by mu s “plnym narucim tasiek” nestihal ani samotny Bolt. :joy:

To si vymyslel sám? Ty musíš být velice vtipný a inteligentní jedinec :clown_face:

1 Like

Vidis a to je rozdiel medzi nami. Ja som inteligenty a vtipny ako sam pises a ty si trapny a povysavany. :clap: :clap: :clap:

4 Likes

Pk, takže ani nechápeš ironii, no to pak vysvětluje tu vaší sektu tupounů obecných

Ktorej casti mojho prispevku si neporozumel, trapny a povysavany? :joy:

2 Likes

Lewis ju určite tr.kal

A keby aj áno, zavidíš mu?

Ja nepotrebujem závidieť ja som komentoval ale vidim že teba štve že ju metr.kas

Jsem si myslel že Cullen se svým upírským rodokmenem mu pila krev a už se nikdy nevrátí, ale chápu, že rudé barvě nemohla odolat…

1 Like

Vieš, čo ma štve? Že po svete chodia indivíduá, u ktorých je podoba s človekom čisto náhodná a píšu stupídne komentáre, nezlučiteľné so zdravým ľudským rozumom. A keďže nemáš na viac, svoje telesné nedostatky kompenzuješ sprostými rečami.

3 Likes

no, ked sa v clanku spomina zena, tak ihned uroven klesla na krcmu. zaujmave.

evidentne aj pre angelu je ferari brutalnou polozkou v zivotopise, a nebodaj ak by fakt dali titul, tak by mohli, ako sa vravelo za schumacherovych cias, navzdy zahodit pas.

1 Like

Čo chceš ty zas.ran so mnou…sprostý sú tvoji rodičia ty puk

Hm, keďže mám 60 rokov, počuť od niekoho ako mi povie “ty zasr.an” je neskutočná lichôtka. Hneď sa cítim lepšie :laughing::laughing::laughing:

4 Likes