Lewis bol dnes skrátka rýchlejší, priznal Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc si v Austrálii pomerne bez problémov poradil so svojím tímovým kolegom. Aj keď mu to nebolo veľkou útechou, keďže Ferrari malo v Albert Parku príšerné tempo, išlo o dôležité interné víťazstvo. V čínskom Šanghaji sa však zatiaľ píše odlišný príbeh a Lewis Hamilton má v porovnaní s tímovým kolegom navrch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191407/lewis-bol-dnes-skratka-rychlejsi-priznal-leclerc

Snad se nesesype.

Každý kto sleduje a povie pravdu sa nevzdáva ani nezosypuje

Už to pochopte

V Austrálii premenlivé pre jazdcov zvlášť nováčikov ťažké podmienky a už tam sa mi Leclerc zdal premotivovaný. Pri jeho manévri na Hamiltona by v mnohých tímoch minimálne zdvihli obočie. Ale OK pretekáme. Ani jeden nechce byť vo Ferrari dvojkou. Ale jeden bude…

Leclerc je psychicky slabej, to bylo videt v minulych letech. Norris to samy, i pres ty jeho velkohuby kecy. Oba jsou velky zklamani.

suhlasim, ale chapem, ze Charles chcel odpovedat a urobit si “poriadok s Lewisom” na trati

bola to hrana, ale neprekrocil cervenu ciaru a vlastne urobil presne to, co ako potencialny buduci sampion musi

a skuseny Lewis velmi dobre vie, ze jedny (obzvlast prve) preteky s nim kludne moze prehrat a ze lepsie je mu sa teraz stiahnut, byt ten, kto zabrani incidentom a pockat si, kym sa rychlostne dotiahne a konkurovat Charlesovi musi primarne konzistenciou

a az cas ukaze, kto to nakoniec zvladne lepsie, jedna podarena sprintova Q nic neznamena :slight_smile:

Ja tomu rozumiem. Možno v týchto podmienkach sa na to mohol vykašľať lebo hrozilo, že ak Hamilton nebude spolupracovať, vypadnú obaja. Ale napríklad dnes som očakával, že to Leclerc Hamiltonovi ako sa hovorí “nandá”. Nestalo sa. Zatiaľ. Môj tip na šprint 1,2 Mclareny, tretie Ferrari.

Toho jsem si ani v přenosu nevšiml. :smiley:
au.

1 Like

Konečně Leclerc pochopí, že ho Ferrari nebere jako projekt číslo 1

Leclerc is the new Perez?

Keby to bola vysielacka pre Lawsona, tak tu skriekate ako paviany. :joy:

Tak to je jen kvalda, takže je to v podstatě jedno.
Horší to bude až mu to řeknou v závodě. :smiley:

No bude to zajímavý, ale nečekal jsem takovej call :thinking:

Jako nebýt tragického výjezdu ze 14 a z 16 zatáčky, tak by byl na pp třeba o 0,2-0,3s. 0,2s+ určitě.
Kde se to v nich jako vzalo?

Ale možná ještě neumí Ham pořádně pracovat s módama, s balancem atd.

A jen počkej až pochopí, co dělá K1 :slight_smile:

2 Likes

Lewis parada, tesim se na start, ale bude to tezky, hodne velky riziko a procento crashe, navic Mclareny se budou tlacit dopredu jak buldozery.

Na druhou stranu Lewis mi v Cine prijde super uvolnenej, to by mohlo zabrat.

1 Like

Hamík se už začíná chytat?
V některých táborech budou znít samé žalmy. :grin:

Už pochopil nie ? Preto je PP, či ?

Ja som myslela, že to bolo ono

@Jos_Is_Back
Ja to považujem za rovnako zbytočne ako ten McLaren hlavne v Q.

Ale na druhej strane tu skôr išlo o napravenie komunikačnej chyby z boxov

Q a Race je trochu iné

Neviem na čo narážaš v tomto vlákne so mnou. :slight_smile: