Lepšie než Ferrari? Špeciálne lakovanie pre Miami predstavilo aj RB | Magazín F1 - F1online.sk

V traileri uviedli “coming 2025” a podla vsetkych zainteresovanych v gaming spekulaciach by to malo byt Q1. :slight_smile:

neverim rockstaru z principu, proste nie :smiley: (takto len uzivam copium, radsej budem tvrdo odporca toho releasu a pripadne poteseny, ako sa tesit a potom nic nemat)

Proč?
Rockstar dělá famózní hry. :slightly_smiling_face:
10 let stará GTA 5 je pořád graficky úplně fantastická.
O RDR2 se nemusíme ani bavit.

2 Likes

doteraz im neodpustim pribehove DLC do 5ky, ktore neprisli, a namiesto toho tlacia dodnes ten infantilny online multak, ktory je precpany cheaterami a neda sa ani realne hrat.

nehejtim R*, su pre mna top vydavatel, ale ja to mam s hrami trosku inak no.

proste u 6ky som zvolil pristup, ze radsej sa nebudem na to tesit :smiley:

2 Likes

Tak v online je hodně obsahu a pořád přidávají.
Můžeš hrát online na vlastním serveru, kde půjdeš s 3-4 kámošem, kde tě nikdo neotravuje… A vše je v pohodě.

nepredas mi to, uz som zlomil palicu :frowning: hram diablo 4

1 Like

Hlavně, aby byla GTA6 na čem hrát.
Ono má prý dost funět i ps5pro.

Kdybys chtěl obyčejnou PS5, tak prodám.
Skoro nehraná, minimálně používaná.
Že to jsi ty, tak za 5-6 bez ovladačů.

5-6? takze mi este das litra a mozem si ju odniest? :smiley: srandujem, mal som 4ku pro, minuly rok som ju predal lebo na nu sadal prach.

Xbox Series ti to vsetko potiahne, ale neviem ci mas nejake vyhrady voci Xboxom. Skoda, aj ked pochopitelne, ze R* to vyda prv na konzole, potom asi na pc, a potom klasicke refreshe. U 5ky im tento model vysiel a ta hra je doteraz velakrat v rebrickoch predajov … 10 rocna hra tvl

Já ho kupoval, když nebyly a byly na něj čekačky.
Kupoval jsem ho kkt za 17 tisíc.
Jestli běžel maximálně 50h hraní? :grin::grin:
Opravdu skoro nehranej.

GTA6 na pc očekávám nejdřív 2028.

ked to takto spises do inzeratu, potrhaju ti ruky :smiley:

nah, ja to cakam rok po uvedeni na konzoly, ten model im vysiel predtym, neni dovod ho menit, leda zeby boli este viac chamtivci

Kdybys byl trochu obchodník, tak řekneš: Beru za 5, pak na tom zapaříš 2 měsíce a střelíš to za 7…

Takhle ty miliony nikdy nevyděláš. :slight_smile:

tak zase musis mat nejaku cennu komoditu ked chces takto flipnut prachy. psko co stoji v obchodoch na pultoch uz moc rare neni. ked vysli a neboli skladom tak sa dalo zabavit :+1:

Xbox Series je vykonnejsi ako PS5? :slight_smile:

Ja som praveze Xboxak od 360ky (predtym PS1, PS2) hlavne kvoli ovladacom. Ovela lepsie mi sedia do velkych ruk, su mohutnejsie, analog na pohyb maju umiestneny hore a su ovela pevnejsie. Z PS3 a PS4 ovladacov som mal pocit, ze pri NHL/FIFA rage-och s kamaratmi by sme lamali tak 2-3 za vecer. :joy:

Ale PS4 uz mala super vychytavky na ovladaci v porovnani Xbox One (reproduktor, led pasik) a PS% controller je technologicky uz uplne inde, takze tuto vyhodu u mna Xbox stratil. Jedinou vyhodou ostava Game Pass. :slight_smile:

papierovo je, u hier to je pak o optimalizacii.

jj ja mam tiez xbox ovladac, pskovy mi nevyhovoval ani zo 4ky, ten repracik mi prisiel totalne neuzitocna vec, keby tam nebola, nechyba mi ani :smiley: mne sony pride posledne roky jak tie vysvietene kamiony s neonami a s kktinami, pricom ich hlavna deviza a to hry uz nesu to co boli, Jim Ryan coby riaditel PS divizie rezignoval este myslim koncom roka, a xbox, resp microsoft so svojou strategiou gamepassu a hier do kazdej domacnosti, kludne aj bez konzole im to celkom vyhrava.

Toto by mali použivať celú sezónu. Je to super!

1 Like

Tak som zvedavy co PS 5 Pro. Doma stale fachcim na Xbox One, lebo to mame uz len ako party konzolu a do toho noveho PSka vkladam nadej, ze bude dovod na upgrade, lebo doteraz mi next-gen nedava vyznam, takze GTA 6 bude ten prvy dovod. :smiley:

Za mna super ozivenie, ci uz pri GTA alebo napriklad pri NHL. Tak isto led pasik vzadu. Drobnost, ale potesi, az sa cudujem, ze to Xbox doteraz neskopiroval. :smiley:

Byt tebou tak si pockam az na ps6, ak ti to nesuri tak niekedy '27/'28 by sme ju mohli mat

Ja poskulujem po tych handheldoch a pc by som si nechal len na muziku

Konzola mi nesuri, ale GTA 6 chcem hned pri release. Pribehovku som nehral pekne dlho, snad GTA 5 bola posledna a odkedy som presiel na Macbooky, tak PC na gaming ani nemam, nie je cas. Preto sa tak tesim na tu GTA 6, ze po dlhej dobe vyjde nieco, na com budem par tyzdnov zavisly. :smiley:

Kvoli tomu kludne kupim aj PS 5 Pro a potom ho predam a vymenim za pripadnu PS6/Xbox, ked tam bude dovod. :slight_smile:

Jediny a najlepsi handheld pre mna ostava PSP. Skoda, ze to islo do stratena, teraz uz by to aj spominanu GTA 5 rozbehlo. :slight_smile:

Popravde uz ani nemam prehlad v handheldoch, co teraz tak leti? Ma nieco taku dominanciu ako kedysi PSP?

1 Like

psp je teraz alezase v kurze, kupis to za lacno z bazosu, flashnes to a fungujes jak za starejch :smiley:

hele mne dava zmysel len Steam Deck, a Legion GO od lenova. ale este maju stale neduhy, lebo okrem steamdecku idu vsetky na win11, steamdeck ide na upravenom linuxe

1 Like

Teraz letia iné … HANDheldy :sunglasses:

1 Like