Lepšie než Ferrari? Špeciálne lakovanie pre Miami predstavilo aj RB | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Miami sa rýchlo zaradila medzi najprestížnejšie a najexkluzívnejšie podujatia v kalendári. Tímy sa tu radi predvádzajú pred sponzormi a súčasťou podujatia sa už stali aj špeciálne lakovania. Po Ferrari predstavil jedno také aj tím RB.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152190/lepsie-nez-ferrari-specialne-lakovanie-pre-miami-predstavilo-aj-rb

Super. Lakovanie Ferrari je oproti tomuto totálny prepadak.

1 Like

Hugo, Visa, Honda, Cashapp, Orlen…
takze asi dobre…

1 Like

Za mne pecka, kiez by to lakovanie mali stale. Proc niektore specialne Lakovania su tak krasne a pouziju ich len 1x. vid. McL v Monaku - ten s Gulf.

1 Like

Co na to duhový odborník @bob?

4 Likes

A co říkáte na Kreditku?

2 Likes

Mne to evokuje presne Miami 80s, fitness, blondyny na korculiach, palmy a kokain :smile:

9 Likes

Mně se líbí všecko, změna je život!

2 Likes

Neviem prečo mám nutkanie zapnúť si GTA5 :slight_smile:

3 Likes

Už posílá dopis se stížností na pentagon RB

Alebo zapnut povodny Miami Vice :grin:

2 Likes

Jak jsi vyjmenoval tyto slova, tak jjsem si okamžitě vzpomněl na Pain & Gain… :grin:

3 Likes

No alebo toto, na to som aj zabudol haha :smile:

Presne tak, je to ONO a vyzera to skvele.
A to akurat na youtube pocuvam :
Ultimate 80’s Synthwave Playlist - Undercover in Paradise // Royalty Free Copyright Safe Music

1 Like

3 Likes

Pozerám PS store a majú GTA trilógiu na PS4 a PS5. Veľmi sa s upgrade grafiky nenatrápili, ale tu je dôležitejší obsah ako forma :slight_smile:

1 Like

po precitani tejto diskusie

2 Likes

Tak tu sa tvrdo nezhodneme :smile: za ten paskvil by som nedal ani deravy gros

1 Like

Asi si spravim naladicku aj ja, diky :+1:

Dones nejaky ty modraky a nevyptavaj sa