Leclercovo prekliatie pokračuje: Chcel som vám ukázať, čoho sme schopní | Magazín F1 - F1online.sk

Nová sezóna je pre každý tím príležitosťou otvoriť úplne novú kapitolu v histórii stajne. Scuderia Ferrari sa túto novú kapitolu neúspešne snaží začať písať už niekoľko rokov a nedokázala to ani teraz. Charles Leclerc už na prvých pretekoch v Bahrajne mohol nadávať, ale nebolo by mu to nič platné. Opäť mal technické problémy so svojím monopostom, ktoré z kokpitu nebolo možné vyriešiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144953/leclercovo-prekliatie-pokracuje-chcel-som-vam-ukazat-coho-sme-schopni

Ty co si za intelektuál moj? :roll_eyes:na vsetkych tu iba <>jes ako stars chuy v krčme

1 Like

2 Likes

Máš hezkou káru

to je nahodou dobre auticko

To se dělala myslí i spešl edyšn Majkl Šumachr.

3 Likes

Smola ho síce neobchádza, no aspoň že došiel do cieľa. A teda aspoň tu očividne problém s masívnou degradáciou vyriešili.

Kdeže, ake problémy s nevyváženými brzdami, to bolo všetko predsa v hlave ako to vymyslel ten mamĺas čo zo seba robí super znalca na nove. A k tomu sa nám pridal ďalší mysliteľ, Démon Kopček, to je všetko o premýšľaní ku ktorému sa pridala aj Naomi z kuchyne. To je jedna perla vedľa druhej.

Voyo našťastie len na 3 preteky, to nejak prežijem a odchod na F1 TV pro. Nikdy by som nepovedal, že Števo mi bude z tej skupiny vadiť najmenej.

Hlavne je uvedomit si ze nemozu vsetci vyhrat a kazdy robi chyby… Aj ked je to niekoho oblubenec a vsimne si po 10tich kolach ze vybera zakrutu cez tribunu a nie po asfalte :woman_shrugging:

Ano presne tak. Aj polovica Eisking fanúšikov, Leclerc musí vyrásť, Sainz je očividne lepší a vyzretý. ■■■■■■ keď jazdec 10x po sebe lockupne a stráca všade, tak asi sa niečo deje, ale tvrdiť to stále po závode už je úlet. Keď to aj Ferko oficiálne potvrdilo.

1 Like

image

1 Like

Koukal jsem na smazané časy. Leclerc měl smazaný jen jeden čas a to v 10. zatáčce… :smiley: